یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
تو بعضی شهرها ،بعضی قسمتهای شهرشون قیمت ارزون هست مثلا شهر ماهم با ۲۵۰تمن خونه۵۰متری میشه پیدا کرد ،وخونه یک طبقه،یک واحد ۸میلیاردی ویا۲۰میلیاردی هم هست،اختلاف تو منطقه ومحلشونه
نه بچه ها همین پری روزبودتاپیک زده بوداتفاقاهمه هم تعجب کرده بودن چطورهمچین قیمتی بود.میگفت ۲۰تومن قرض کرده تاعیدبایدبرگردونه یه ۷۰تومن هم پول پیش مستاجرو چندسال دیگه بایدبده میگفت دو دله بگیره چندسال بایدسختی بکشن واینا همه بچه هامیگفتن بگیرکه بااین قیمت امکان نداره خونه گیرت بیاد ومیگفت خونه واسه ورامینه وفروشنده دوست شوهرشه