2777
2789
عنوان

دروغای شاخدار

126 بازدید | 7 پست

دروغ شاخدار چی شنیدین؟

خودم یکی از دوستام بود چقد پز میداد رتبه اش ۷۸۹ شده 

اخرش معلوم شد رتبه اش پونزده هزاره

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)

چه قدم رند بوده رتبش😂 حداقل نکرده رتبه بهتری بگه تو دروغ گفتنم منصفانه عمل میکنه🤭

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دختر خالم گفت شوهرش براش سرویس طلا بی مناسب گرفته در حالی که معلوم بوده پسره آس و پاسه

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قدم رند بوده رتبش😂 حداقل نگفته رتبه بهتری بگه تو دروغ گفتنم منصفانه عمل میکنه🤭

دقیقا😂😂😂

خواهرش هم میگفت من ۸۰۰ شدم

معلوم شد  خواهرش ۲۰ هزاره 

هیچی کلاس نهم بودم یه دختره خودشو بهم چسبوند گفت نامزد دارم و فلان ماشین‌و داره بابام فلان پاساژو شرکتو داره 

تازه گفته بود خونه اشون یه کوچه پایین از کوچه ماست 

ما هم خر شدیم😑

کل مدرسه رو سرکار گذاشته بود هر چند من اصلا باور نمی‌کردم حرفاشو تازه تو دل خودم بهش میخندم یه روز پرس و جو کردم دیدم باباش یه مغازه کوچیک داره توی شهر و پژو پارس دختره نامزد ندارع 

گفتم خاک بر سرت تا تو باشی بقیه رو خر کنی فرداش دیگه نیومد مدرسه😂

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
دقیقا😂😂😂 خواهرش هم میگفت من ۸۰۰ شدم معلوم شد  خواهرش ۲۰ هزاره

فک کن چه قد داغونن حالا😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هیچی کلاس نهم بودم یه دختره خودشو بهم چسبوند گفت نامزد دارم و فلان ماشین‌و داره بابام فلان پاساژو شر ...

یه دختره بود زمان مدرسه ما ۵۰ تومنی می‌آورد فکر کن ۵۰ تومن حکم ۱۰ میلیون داشت معلوم شد از جیب باباش دزدیده بوده باباش اومد مدرسه جلو همه بچه ها کتک خورد دلم براش سوخت البته

سال ۷۳ بود