2777
2789
عنوان

قرص فت فیس

6543 بازدید | 11 پست

سلام بچه هاااااشبتون بخیر...

قرص فت فیس خریدم که صورتم تپل بشه 

به نظر شما باعث میشه صورتم جوش بزنه؟؟؟؟ 

صورتم تازه جوشاش داره خوب میشه ولی لک زیاد دارم اگر هم چیزی برای اکنه و جای جوش میدونید خوبه معرفی کنید مرررررررررسی💋❤️😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قرص فرشته خوردم بعد یه سال صورتم جوش زد زیر پوستی بعد کارم به دکتر کشید بعد دکتر مجبور شد بهم قرص نورم اسکین داد خوردم پریودیمو بهم زد کلی عوارض دارن این قرصا نخور اگه سلامتیت واست مهمه 

داغون میکنه پوستو چون پر از سدیم ید فقط آب جمع میشه باد میکنه یه مدت بادت میخابه چروک میشه فقط از تخمه آفتابگردان و بادام زمینی مویز شیرخشک نید جوانه گندم کمک بگیر

برای جای جوش صورتتو هرروز باید با زل شستشوی بشوری مثل سیمپل یا نتروژینا 

آبرسان روکتین یا سیمپل مدل لایت بزنی 

بعد ویتامین سی ایزنتری ک داخلش نیاسنامید هم داره باعث از بین رفتن لک ها میشه 

برای جای جوش فرو رفته و جوانسازی هم از سرم های ریتنول استفاده کنید از ۰۵ درصد شروع کن فقط شبا 

یا اگه نتونستی ریتنول تهیه کنی از لایه بردار اوردینری شبا ده دقیقه بزن هفته ای دوشب

ضد آفتاب هرروز

من قرص فرشته خوردم بعد یه سال صورتم جوش زد زیر پوستی بعد کارم به دکتر کشید بعد دکتر مجبور شد بهم قرص ...

خاک تو سر اون عطاری های مزخرف قرص فرشته معلوم نیست داخلش مواد مخدره چیه گچ خاکه 

فقط شیرخشک نیدو تخمه و ماست پرچرب و جوانه گندم عسل بادام زمینی یا کره اش اینا خوبه برای پر شدن بدن