2777
2789
عنوان

یادگیری یک حرفه

227 بازدید | 10 پست

سلام دوستان عزیزم ی راهنمایی لطفاً میکنید خوشحال میشم 

من 21 سالمه و دارم کارشناسی حقوق میخونم دوست دارم در کنار تحصیلم ی حرفه آرایشگری هم یاد بگیرم 

ولی موندم ک چی خوبه مثلا 

لیفت مژه و ابرو 

آموزش شینیون 

اکستنشن مژه

خودم نظرم رو شینیون هست کسی بوده اینجا تجربه داشته باشه چطوریه خوبه ؟ آموزشش تو شهر ما رشت میگیرن ۶ تومن ب صورت اقساط 

آدم ی حرفه یاد بگیره در کنار بقیه چیزا هم بد نیس 

لطفاً اگه کسی تجربه داره یا خودش دوست آشنا اطرافیان نظرشو بگه راهنمایی کنه ممنون میشم 🌹🙏

من چی یاد بگیرم ؟ خیاطی ارایشگری علاقه ندارم. کلا طرف هنر نمیرم :(    زبان هم خوندم به کارم نیومد ترجمه و... هم حوصلم نمیکشه :(   

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چی یاد بگیرم ؟ خیاطی ارایشگری علاقه ندارم. کلا طرف هنر نمیرم :(    زبان هم خوندم به کار ...

تدریس تو آموزشگاه چی ؟

من خنگ نصفه ول کردم وگرنه الان مدرک داشتم میتونستم یه درآمد کوچولو داشته باشم

تدریس تو آموزشگاه چی ؟ من خنگ نصفه ول کردم وگرنه الان مدرک داشتم میتونستم یه درآمد کوچولو داشته باش ...

دوستم تدریس میکرد . گفت ارزش نداره.  چون مدرک دانشگاهی داشت استاد بود خودش موسسه باز کرد . گفت خیلی پول کم میدن اموزشگاهها بیش از حد کم . ارزش نداره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من بینشون میکاپ‌ رو به شدت‌ دوست دارم ولی نمیدونم هزینه هاش چطوریه 🥲 همشون اگه حرفه ای بشی درآمد د ...

علاقم ک وکالته دارم میخونم .

اینو ب عنوان ی حرفه می‌خوام یاد بگیرم کار شینیون 

علاقم ک وکالته دارم میخونم . اینو ب عنوان ی حرفه می‌خوام یاد بگیرم کار شینیون 

منم بین شینیون و میکاپ و بقیه چیز هاش میگم هر کدوم رو بیشتر دوست داری 

تو آرایشگری من میکاپ رو خیلی دوست دارم 

ولی بنظرم یه مدت برو خودت تجربش کن 

باشه . دوستم گفت بیا تکمیل کن کلاس بدم بهت تو موسسه ام . اما بچم هنوز ۲ سالشه نمیشه تنها بزارمش . مهد هم نمی مونه .