2777
2789

درد برمیگرده

فکر میکنی اصلا جراحی نشده

بعد بهتر میشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه ماهه جراحی شدم کمرم اصلا درد نداره. فقط یه بار که تاکسی بد ترمز زد نزدیک بود تصادف کنیم. چند و ...

من یک ماهه 

ولی درد دارم در حالیکه دکترم میگه طبیعیه

ورزشم داده 

قبل عمل پای چپمو نمیتونم بالا بیارم الان تا نصف میتونم بیارم بالا وقتی به پشت خوابیدم (یکی از ورزشام اینا)

میترم دیگه نتونم مثل پای راست کامل پامو بالا بیارم 

من یک ماهه  ولی درد دارم در حالیکه دکترم میگه طبیعیه ورزشم داده  قبل عمل پای چپمو نمیتو ...

درد کمر نباید داشته باشی اما حالت ناآرامی و گرفتگی پا طبیعیه.

من سه ماهه تازه پام حالت ارامش پیدا کرده هنوزم کمی گرفتگی دارم ‌که گفت طبیعیه.  دیگه حس خوبی دارم.

جراحتون کی بود؟

درد دارین؟  من پلاتین ندارم L5 s1 رو عمل کردم  L4 رو عمل نکردن که درمان طبی بشه

من ال 4 ال 5 فیکس کردن نه الان خداروشکر ولی 3ماه اول دردم بیشتر بود مابین این هفت ماه گاهی اوقات خیلی درد میکرد می‌گرفت ولی الان نه خیلی خفیف شده خداروشکر درکل نباید زیاد فشار بیاری شما چندوقته عمل کردین 

درد کمر نباید داشته باشی اما حالت ناآرامی و گرفتگی پا طبیعیه.  من سه ماهه تازه پام حالت ارامش ...

دکتر محمد اصغری تبریز

درد کمرم بخاطر مهره L4 هست 

پاهام درد میکنه یعنی درست مسیر سیاتیک البته نه به شدت قبل عمل

یه شلوار پوشیدنم برام راحت نیس درد دارم 

من ال 4 ال 5 فیکس کردن نه الان خداروشکر ولی 3ماه اول دردم بیشتر بود مابین این هفت ماه گاهی اوقات خیل ...

من امروز یک ماه شد

شاغلین؟

برا من دوماه استعلاجی دادن 

بچه کوچیکم دارم

البته خودم که استراحت مطلقم کارامو مامانم انجام میده 

نمیدونم تا دوماه اوضاع پام خوب میشه یا نه 

قرصم میخورم

سلکسیب و پرگابالین و ب ۱ ۳۰۰

من امروز یک ماه شد شاغلین؟ برا من دوماه استعلاجی دادن  بچه کوچیکم دارم البته خودم که استراح ...

فعلا اولشه باید صبور باشین بمرور جواب میگیرین من اولش اذیت بودم بلاخره گذشت دیگه الان راحت‌ترم یه مدت خیلی ناامید شده بودم فکر میکردم جواب نگرفتم نگران بودم ولی الان نتیجشو میبینم شما فعلا قرص میخوری واولشی فقط میتونم بگم مراقبت مراقبت تا زودتر بهبود پیدا کنید من نه خونه دارم یه ماه اول مادرم اومد بعد خودم کارامو شروع کردم فقط جاروبرقی شوهرم میزد همین بقیه با من بود