اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
درد دارین؟ من پلاتین ندارم L5 s1 رو عمل کردم L4 رو عمل نکردن که درمان طبی بشه
من ال 4 ال 5 فیکس کردن نه الان خداروشکر ولی 3ماه اول دردم بیشتر بود مابین این هفت ماه گاهی اوقات خیلی درد میکرد میگرفت ولی الان نه خیلی خفیف شده خداروشکر درکل نباید زیاد فشار بیاری شما چندوقته عمل کردین
من امروز یک ماه شد شاغلین؟ برا من دوماه استعلاجی دادن بچه کوچیکم دارم البته خودم که استراح ...
فعلا اولشه باید صبور باشین بمرور جواب میگیرین من اولش اذیت بودم بلاخره گذشت دیگه الان راحتترم یه مدت خیلی ناامید شده بودم فکر میکردم جواب نگرفتم نگران بودم ولی الان نتیجشو میبینم شما فعلا قرص میخوری واولشی فقط میتونم بگم مراقبت مراقبت تا زودتر بهبود پیدا کنید من نه خونه دارم یه ماه اول مادرم اومد بعد خودم کارامو شروع کردم فقط جاروبرقی شوهرم میزد همین بقیه با من بود