2821
2789
عنوان

دوست مزاحم

172 بازدید | 7 پست

بچه ها شوهرم ی دوست داره ک اونم متاهله ،از زنش خوشم نمیاد،اخلاقش طوریه ک مدام پز داشته هاشو میده،ماهم داریم ولی از پز دادن بدم میاد،تو مسافرت هم خودخواه و کوتاه نمیاد،همیشه هم میگه من ب جز تو دوست دیگه ای ندارم ک نزدیکم باشه میخان با هم بریم گردش و رفت و آمد کنیم ولی من اصلا دوست ندارم،حالا هم هی پیام میده ک کم پیدایی و دلمون براتون تنگ شده،واقعا دلم نمیخاد باهاش رفت و آمد کنم از طرفی هم نمیدونم چجوری کاری کنم از سرمون باز شن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری راه حل بده واقعا حوصله شو ندارم

به راحتی ....... جواب زنگ و پیام هاشو اصلا ندهههههه 

بعد صد بار زنگ زدن 

بگو حواسم به گوشی نیست معمولا 

سرم شلوغه این روزا . 

خواست بیاد خونت 

بگو نیستم 

با دوستام رستورانم 

چند بار اینجوری سرد جوابشو بدی 

خودش دیگه سمتت نمیاد 

یکی از دوستای شوهرم ک نسبت فامیلی دوری هم باشوهرم داره خانمش خیلی منم منم میکرد، خوشم نمیومد باهاشون رفت وامد کنم، ی چندباری گفتن بیاین و...نرفتیم دیگه رابطه قطع شد خداروشکر ولی تو مراسما میبینه هی میگه نمیاین و ... گفتم وقت نداریم اصلا ،فوقش بشع بریم خونه مادرشوهرم دیگه فهمیدخودش🫠🤣

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792