2777
2789
عنوان

یه تنه دارم می رینم تو آیندم

411 بازدید | 34 پست

من سال پیش تیزهوشان قبول شدم 🥲

و البته حقم بود

سر همین امسال اومدم استراحت کنم و یکم کمتر درس بخونم که واسه همین معدلم شد 18.91 هفته ی پیش که با معاون حرف می زدیم بهمون گفت چون قبولی های مدرسه کم شده می خوان از سال هفتم نمره خوب ها رو بکنن تو ی یک کلاس و به پاشون امکانات بریزن و نمره بد ها رو هم بکنن توی یک کلاس و کاری بهشون نداشته باشن و از طرفی معدل زیر هیجده اخراج کنن برای همین حتی اگه کل نوبت دومم بی غلط بدم و بیست بشم با اون ۱۸.۹۱ میانگین گرفته میشه و میشه ۱۹.۳۶ و میرم تو کلاس تنبلا و آبروم می‌ره چون دشمنم یه بچه درس خون مفنگی که فکر می کنه رییس همه ست و نمرات سال دیگه واسه نهم خیلی مهمه و اگه برم تو کلاس بچه خنگا معدلم کم میشه ،الان چه کنم؟

بخوان با من ، به نام آزادی ,که غم هرگز نماند!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس چندمی؟؟ زیاد مهم نباشه برات از این حرفا مدرسه ها زیاد میزنن بچه ها درس بخونن

والا از وقتی که گفتن من خر خون شدم .من یک جوجه هفتمی هستم

بچه خنگا:) تا وقتی که خودتونو با یه مش عدد مسخره احاطه می کنید وضع همینه

خودمم دوست ندارم اما همین آینده و رویاهام بسته به همین عدده و معادله

خودمم دوست ندارم اما همین آینده و رویاهام بسته به همین عدده و معادله

اصلااا 

بار ها اینجا گفتم اگر درستون خوبه بسیار عالی 

ولی اگر دیدید استعدادتون تو درس نیست فورا یاد گرفتن یک مهارت و حرفه ای شدن رو در آون شروع کنید . در نهایت انسان تو زمینه ای موفق خواهد شد که هم استعداد و هم علاقش رو داشته باشه