2777
2789

بچها ابجی من یکی دو هفتس این جوری شده حرف میزنی جواب نمیده یا این ک صبح باهام حرف میزنه شب نمیزنه کم سنی هم نداره ها 

هر سری من ب ی بهانه رفتم حرف زدم مثلا جواب داده اونم با ی حالتی ک خوب دیگ برو رد کارت 

من خیلی تنهام دو روز محلش نکردم ولی سر ی مشکلی ک دارم حال روحیمم همین جوری خوب نیس پارتنری هم ندارم برم یاهاش حرف بزنم سبک شم 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت و وابسته بهش نکن بیا حرفاتو اینجا بزن 

بعضی ادما از ادم های وابسته بیزارن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خودت و وابسته بهش نکن بیا حرفاتو اینجا بزن  بعضی ادما از ادم های وابسته بیزارن

وابسته نیستم مثلا همون حرفای روزانه 

وابسته نیستم مثلا همون حرفای روزانه 

شاید براش مشکلی پیش اومده لازمه که یه مدت تنها باشه و به اون موضوع فکر کنه.... نمیدونم والا🙁

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

تا اخر عمر باهاش بد میشم  مسخره دستشم مگه

میدونی وقتی میفهمه یکی اون جایگاه قدرت رو نداره باهاس این جوری میکنه حالا هر کی میخواد باشه 

منم ی چند وقت از من سابقم فاصله گرفتم  حال روحیمم خوب نیس واس همون این جوری میکنه نظام زندگیش سکولاریسمه انگاری

دخترخاله منم همینجوریه۲۲سالشه مودی سالی یبارمیبینیش همش توقیافست محلش نمیدی خودش مثه سگ میادشروع میکنه حرف زدن خاک😤

ولش کن اگه شرایطشوداری بروبیرون بگردخریدکن سرکاربرویایه حرفه یادبگیرسرگرم شی 

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
برو بیرون پیاده روی کن خرید کن اهنگ گوش کن باشگاه برو لازم نیس منت بکشی واسه حرف زدن گلم 

همه این کارا رو میکنم تو مجازیم رفیق و اینا دارم ولی خب حس خوبی نمیده ی هم حونه این جوری کن