2777
2789

بچها من دوتا درسم تجدید شدم باید برم مدرسه بزرگسالان پاس شم من ۳ سال مدرسه عادی درس خوندم بعد برم بزرگسالان رو دیپلمم میخوره مدرسه بزرگسالان 

نه فک نکنم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا من صدبار تجدید شدم شهریور امتحان دادم حتی یبار خودشون تک ماده زدن رفتم بالا

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

مهم نیست دیپلمت بگیر همین

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

عزیزدلم کلاس چندمی الان؟ برای دوتا تجدیدی ک نمیفرستن بزرگسالان، میگن شهریور بیا امتحان بده. ولی خب مهم گرفتن مدرک دیپلمه واقعا چ فرقی میکنه از کدوم مدرسه اصلا کسی توجه نمیکنه. تنها چیزی ک میزنن و مهمه معدل شماست ک هرجا باشی باید نمره های خوبی گرفته باشی

عزیزم کسی نمیفهمه تو دانشگاه به مشکل نمیخورم 

مهم نی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره