2777
2789
عنوان

عقل یا دل (:❤️🧃

109 بازدید | 12 پست

نظرم عقل بود تا وقتی که شاعر گفت دل شیطان راه نداره🤍🍡

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همیشه دل رو انتخاب کردم و همیشه شکست خوردم ترجیح میدم عقل رو بیشتر درنظر بگیرم و دل رو کمتر 

ببین باید هر دو رو درنظر بگیری ولی یکیشو بیشتر

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
من همیشه دل رو انتخاب کردم و همیشه شکست خوردم ترجیح میدم عقل رو بیشتر درنظر بگیرم و دل رو کمتر  ...

من همیشه بر پایه عقلم چون با دل عاشق میکشی شکست میخوری اصن یه وضعی 😆😂

این جمله قشنگ بود از نظرم

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

عقل و دل باید درکنار هم باشن تا ما رشد کنیم و زندگی خوبی داشته باشیم.....عقل بدون دل و دل بدون عقل فایده نداره.....ما باید با عقلمون عاشق بشیم...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
من همیشه بر پایه عقلم چون با دل عاشق میکشی شکست میخوری اصن یه وضعی 😆😂 این جمله قشنگ بود از نظرم

من عاشق نشدم منظورم در رفتار و زندگیم دل رو انتخاب کردم 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
عقل و دل باید درکنار هم باشن تا ما رشد کنیم و زندگی خوبی داشته باشیم.....عقل بدون دل و دل بدون عقل ف ...

اهوم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز