2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

1599 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خواهش میکنم هر کس میتونه حتما منو راهنمایی کنه دخترم ۵ ماه و ۲۰ روزشه  ۸ کیلو هست از امروز تازه براش غذای کمکی شروع کردم و با سرلاک هم شروع کردم میخاستم بدونم مثلا تا ۱۰ ماهگی یا ۱ سالگی وزنش حداقل به ۱۰ کیلو یا ۱۱ کیلو این ها میرسه یا نه احساس میکنم وزن ۸ کیلو برا نوزاد ۶ ماهه خیلی کمه و اینکه چه غذاهایی بهش بدم تپلی بشه و چقدر بهش بدم دخترم دقیقا الان ۵ ماه و ۲۰ روزش هست خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنونم

بچه با بچه فرق داره الان پسر من سه ماهشه هفت کیلوئه 

دختر خواهر شوهرم پنج ماهشه پنج و نیم کیلوئه 

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 کاربر farzaneeeeهستم ترکیدم                                         نی نی یار عزیز نترکون دیگه سیم‌کارت ندارم😑😑😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه دختر منم اصلا تپلی نیست صورتش کوچولو هست 

دختر من صورتش تپله ولی وزنش از وزن دختر شما کمتره. به نظر من تپل بودن بچه زیاد مهم نیست چون بچه هایی که اضافه وزن دارن بعدا با مشکلات حرکتی و... مواجه میشن . سعی کن غذاهای سالم و مقوی بدی تا بدنش مقاوم باشه.

نوزادان توی دو ماه اول زیاد وزن اضافه می کنند بعد وزن گیری به تدریج کمتر میشه . بچه من توی ۵ ماهگی نزدیک هفت کیلو بود اما توی یک سالگی نه کیلو بود و الان که ۲۲ ماهه است هنوز یازده کیلو نشده . متاسفانه دندون درآوردن و بیماری باعث میشه بچه سریع وزن کم کنه .