2777
2789
عنوان

نمیدونم چی بگم

464 بازدید | 9 پست

سلام.ما هفته ای یه بار میریم خونه مادرشوهرم ایندفعه هم بعد از یکماه رفتیم خونشون چون شرایط پیش نیومد امروز دخترم زنگ زد بهش بهونه ی مریضیه نوه اش رو اورد که اونجا بود دخترش میره سرکار بچشو میزاره اونجا.البته که ما شب میخواستیم بریم خونشون.خودمم میخواستم شام درست کنم ببرم .احساس میکنم دیگه براشون شدیم مزاحم.به غیر از اونجا جایی نداریم بریم که.تو دلم ناراحتم. 

مادر شوهر منم نوه ی دخترش رو نگه میداره و کلا دختر ۴ شب با همسر و بچه اش خونه ی اونا می مونند، و در کل اصلا به ما تعرف نمیکنه بریم یا نه!!!  منم همینطور هستم مثل خودشون کم دعوتشون می کنم،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر شوهر منم نوه ی دخترش رو نگه میداره و کلا دختر ۴ شب با همسر و بچه اش خونه ی اونا می مونند، ...

اخه خدایی تا جایی که میشد خودم غذا میبردم هر از گاهی. دست خالی هم نمیرفتم.یه خواهرشوهرمم اونجاس بچه به دنیا اورده موندگاره.میدونم خسته میشه ولی خب ما هم احساس تنهایی میکنیم.ببین یه بار کیک خامه ای درست کردم هفته ی پیشم کیک برای به دنیا اومدن بچه دریغ از یه گوشت قربونی 

اخه خدایی تا جایی که میشد خودم غذا میبردم هر از گاهی. دست خالی هم نمیرفتم.یه خواهرشوهرمم اونجاس بچه ...

خواهر شوهر منم الان ۵ ساله اونجا ماندگاری از وقتی که فهمید نطفه تو شکمش داره تا حالا! و اونم فلان وقت نیایین وقت خواب بچه هست نمیدونم مریص شده بهش می رسیم کلا ۴،۵ نفری کار و زندگیشون ش ه بچه داری!!! منم نمیرم 

شاید مشکلی دارن و میخوان شما متوجه نشین

نه مشکلی ندارن.مادرشوهرم حتما خستس چون دخترشم اونجاس شده کلفت دخترش هی لباس بچه با دست میشوره اونم کمکی نمیکنه به مادرش بچش به دنیا اومده انگار فیل هوا کرده.من خودم وسایل اماده کردم که الویه درست کنم دیگه بهونه اورد 

خواهر شوهر منم الان ۵ ساله اونجا ماندگاری از وقتی که فهمید نطفه تو شکمش داره تا حالا! و اونم ف ...

والا ما که مریض نیستم اون یکی نوه که اونجا میمونه الان به شدت مریض شده حالا اگه ما بودیم مارو راه نمیداد بریم