2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به طور کاملا واضحی غلطه 

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
هیچوقت نمیشه مثل سابق اعتماد کرد مگراینکه طرف مقابلت تمام‌تلاش خودشو کنه تا اعتمادتو به خودش جلب کنه ...

هر بار فقط میگه در موردش حرف نزن،عصبی میشم،طی این ۱۰ سال با یه زنه متاهله که از منم بزرگتره و ۳تا بچه داره،دختر بزرگه زنه همسن منه،من دو تا دختر دارم،اونا رو چه کنم؟ بعد از ۱۰ سال رفتم به شوهر زنه گفتم 

هر بار فقط میگه در موردش حرف نزن،عصبی میشم،طی این ۱۰ سال با یه زنه متاهله که از منم بزرگتره و ۳تا بچ ...

ازخدایی ک سکوت کرده میخوام که سر بچه هاش بیاره تا بفهمه خیانت چ درد تلخیه  خداازهرچی زن ومرده خیانتکاره نگذره 

این دوستمون بهترین راهکار داد بهتراز هر کامنتی تواین تاپیکت بود  بخون شاید بدردت خورد  

لایک نکنید                      
عزیزم منتظری جنسی بهت خیانت کنه ؟  نه نمیشه اعتماد کرد مزر اعتماد و بی اعتمادی به اندازه به تا ...

قبول کن گاهی طلاق خیلیییی سخته پول و حمایت خانواده وپشتیبان داشتن خیلی مهمه 

لایک نکنید                      
قبول کن گاهی طلاق خیلیییی سخته پول و حمایت خانواده وپشتیبان داشتن خیلی مهمه 

بله مهمه اما هیچ چیز از عزت آدم مهم تر نیست به نظرم فقط نظر منه آدم جدا بشه توی تنهایی و فقر بمیره شرف داره به زندگی با آدم بد و خیانت کار 

مرغ آمین همیشه

چی گف شوهرش؟ انفدم بی غیرتن که انکار میکنن

شوهرش زنه،شوهرم رو میشناخت،زنگ زد شوهرم قرار گذاشت،زنش رو هم اورد،به شوهرم گفت تو هم خانمت رو بیار.بعد شوهرم خیلی ترسید،گفت تو رو خدا خون میشه بیا بگو سوتفاهم شده بگو اشتباه فهمیدم و... منم رفتم ولی حرفی نزدم.مرده از چشمام میخوند که به زور اومدم و دروغ نگفتم.فرداش کارگاه شوهرم رو طی دو روز تیر بارون کردن،با کلاش به تیر های برق کارگاه تیراندازی کردن،بعد شکایت خصوصی کرد از شوهرم ولی نمیدونم چرا دیگه خبری نشد.چون من با مدرک و عکس از صفحه پیام هاشون پیش مرده رفتم با دلیل بهش ثابت کردم،بعد چند روز دوباره مرده به شوهرم زنگ زد ولی دیگه شوهرم برام نگفت چی شده،یکی از رنا فامیل زنه که پاش تو ماجرا بوده رو هم که گفتم به مرده اونم تا سر حد مرگ زدن که تو icu بستری شد