2777
2789
عنوان

فارسی نهایی

892 بازدید | 15 پست

بچه ها برای فارسی از‌چه جزوه ای معنی ها رو بخونم؟

معنی شعر ها تو هر جزوه تا حدودی فرق داره

توی فارسی خیلی سخت میگیرن؟؟

واسه معنیا خیلی استرس دارم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی 🥲 خ سخته 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
من مدرس فارسی ام  سوالی داشتی بگو عزیزم

مرسییی😍

چطوری باید فارسیو بخونم که نمره خیلی بالا بگیرم؟

من سر معنی بیت ها به مشکل خوردم چون تو جزوه های مختلف معانی مختلف براش در نظر گرفته شده توی نهایی باید چحوری معنی بیتا رو بنویسم که نمره بیارم؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

من مدرس فارسی ام  سوالی داشتی بگو عزیزم

سلام وقتتون به خیر من برای خودم نمیخوام

پسرم کلاس نهم هستن چند روز قبل ازم می‌پرسید مسند و فعل اسنادی رو با چه سوالی تو شعر و جمله پیدا کنم یادم نبود بهش نتونستم جواب بدم اگر وقتتون نمیگیرم لطفا جواب میدین

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
نه زیاد فرق نداره معنی هر لغت درست باشه کتاب مبتکران رو من خوندم با ابی قلمچی کامل شد نمره م البته ...

اخه یجورایی هرکس توهر جزوه معنی دلخواهشو نوشته میترسم نمره نگیرم😥

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

مرسییی😍 چطوری باید فارسیو بخونم که نمره خیلی بالا بگیرم؟ من سر معنی بیت ها به مشکل خوردم چون تو ج ...

فارسی فقط و فقط نیاز به درک معنا و مفهومی خوندن داره 

قلق خاص خودشو داره 

باید تحت الفظی معنا بشه 

من کاملا به صورت خصوصی و آنلاین با دانش اموزام کار میکنم 

تضمینی 

همه تکنیک ها رو آموزش میدم به همراه نمونه سوال 

سوالی داشتی در خدمتم 

اخه یجورایی هرکس توهر جزوه معنی دلخواهشو نوشته میترسم نمره نگیرم😥

تا حدودی هم حق داری ما واسه کنکور همه رو از بر بودیم واموزش بهتر بود 😅نهایی هم اب خوردن

..dental stu
سلام وقتتون به خیر من برای خودم نمیخوام پسرم کلاس نهم هستن چند روز قبل ازم می‌پرسید مسند و فعل اسنا ...

سلام نه خواهش میکنم

والا تو چند خط نمیشه توضیح داد خیلی چون مفصله 

ولی در کل فعل اسنادی ( هر فعلی که معنای است بود شد گشت گردید رو بده حتی اگر خود فعل تو جمله نیومده باشه ولی معنای اینها رو بده شامل میشه )

سلام نه خواهش میکنم والا تو چند خط نمیشه توضیح داد خیلی چون مفصله  ولی در کل فعل اسنادی ( هر ...

سپاسگزارم

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.