2777
2789
عنوان

چجوری نمازخون شم؟

239 بازدید | 33 پست

من خیلی تنبلم😔

خیلی دلم میخواد نماز بخونم ولی هی امروزفردا میکنم... 

حس میکنم بیشتر مشکلاتم به خاطر نماز نخوندنمه. یعنی اگه نمازخون بشم حل میشه...

مثلا افسردگی و بی نظم بودن زندگیم...

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113

تاثیرات نمازو بخون تو گوگل. بروباشگاه

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شب اول قبرت فک کن .مثل چی میری نماز میخونی.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

من بخام یه کاری بکنم

اول از همه خونرو تمیز میکنم تا آرامش داشته باشم بعد به خودم میرسم بعد اون کارو انجام میدم از همه جهت آروم میشم 

توام اینجوری کن بعد نماز بخون ببین چه حس قشنگ ایجاد میشه

یه مدت بخونی عادت میکنی

اول وقت بخون ❤خیلی آرامش میده بهت 

همیشه سعی کن هر جور هست اول اذان بخونی عزیزم

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عزیزم برا حل هر مشکلت باید سراغ علت و راه حل بری

چه بسیار نمازخوان هایی که افسردگی دارند.

نماز رو باید بخاطر خدا بخونی ،و فقط با تمرین کردن بدست میاد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بخون....کسی که نماز نمیخونه یعنی من خداروقبول ندارم کافر حساب میشه. کافرم رنگ بهشت وهیچوقت نمیبینه. بخون عزیزم. ارامشی که تونماز توهیچی نیس

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اذان دادنی  صداشو زیادوکن تلوو ،  بعد زووود وضو بگیر برونماز  هی با خودت بگووو سری برم بخوونم خدا منتظره

بعد آیت الکرسیی بخووون زیاد 

بعد ذکر استغفرالله ـــــ هم بگو هرروز صدتا اینطوری خوبه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بگو یک دو سه یدفعه بلند برو وضو بگیر