خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
ووووووای چقذ زیاد منه بیچاره همه طلاهامو پارسال فروختم شوهرم بدهکاری داشت هی
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه❤️الا بذکرالله تطمئن القلوب❤️❤️💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان فصل سرما نیست زمستان فصل گرم عاشقان غرق زیباییست زمستان فصل اغازیست که پایانش پر از شادیست
بنظرم اره ما ۱۰۰ تومن پول داشتیم هی امروز فردا کردیم گرمی ۱و۷۰۰ بود شد ۱ونهصد و خورده ای الان با این شرایط بازم سود کردیم
شمام بخری بهتره
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭