2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی

2020 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها مریضی از همتون دور باشه

کسی در مورد تبخال تناسلی اطلاعاتی داره ؟

چه دردای آدمو میگیره بخدا😭😭

مردم زنده شدم 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

اون چیه

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

🔥@co.saadat🔥

درمان اختلالات جنسی

درمان کیست،عفونت،اختلالات هورمونی

درمان نامنظمی و دردهای قاعدگی

🛡@co.saadat🛡

🛡@co.saadat🛡

⚠️‼️درمان تضمینی و قطعی زگیل تناسلی

برایِ دریافت مشاوره کاملا رایگان و سفارش محصولات به پیج زیر مراجعه کنید

🟣@co.saadat🟣

🔴@co.saadat🔴

🟢@co.saadat🟢

🌳🌳تمامی محصولات گیاهی و ارگانیک هستند✳️♻️

🌳🌳دارای تائیدیه های سازمان غذا و دارو و ایزو های درمانی اروپا و انگلستان  نشان سیب سلامت✳️♻️

🌳🌳فاقد هرگونه مواد شیمیایی و مخدر ها✳️♻️

‼️ارسال محرمانه📦📦🚛🚛

بدون بازگشت و عوارض🏆🏆🙋🏻‍♂

🔵@co.saadat🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان نداره همیشه هست با تو 

باید چکاب خون هر ۶ ماه بدی و از دکتر متخصص دارو بگیری.

استرس و ترس یهویی باعث میشه یهو ظاهر شه آدمای زیادی دارن سخت نگیر به خودت اگه از همسرت گرفتی احتمالش هست همسرت بهت خیانت می کنه با افراد دیگه 

من آخرین باری ک رفته بودم دکترم یه خانم باردار اومده بود که تبخال داشت بهش دارو و پماد داد دکترم دختره میگف اصلا نمیتونم بشینم هی تبخال مبزنه هی میترکه و‌میسوزه دکترمم گف از شوهرت گرفتی رابطه مراقبت نشده داشته و بهش گف ب شوهرت بگو اگ‌کاری هم میکنه ک.اندوم استفاده کنه شما بارداری گناه داری 

دوستان من تبخال تناسلی گرفتم و بچم ۳ ماهشه . بعضیا گفتن نباید بچتو میبوسیدی چون بهش منتقل میشه. من فقط تبخال تناسلی زدم ولی روی لبم تبخال ندارم. بنظرتون ممکنه با بوسیدن بچم گرفته باشه؟؟؟ 

خیلی استرس دارررم نگرانشم لطفا جواب بدید😭😭

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792