2777
2789

منم دوست دارم شهباز

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من عاشق اون پسر چشم رنگی ام به نظرم نجوا رو دوست داره  رضا داود نژادم دوست دارم بازیش رو

رضا داوود نژاد عالیهههه

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.
اره من عاشق اون پسر چشم رنگی ام به نظرم نجوا رو دوست داره  رضا داود نژادم دوست دارم بازیش رو

نجوا خیلی با پسر گارسونه خوبه اونم که همون ارغوانه و شکست عشقی خورده کم کم می خواد عاشق نجوا بشه نجوام که بخاطر دوستش می خواد ازش انتقام بگیره

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
نجوا خیلی با پسر گارسونه خوبه اونم که همون ارغوانه و شکست عشقی خورده کم کم می خواد عاشق نجوا بشه نجو ...

اره منم حدس می زنم 

ارغوانم دنبال انتقام از سیمین

خدایا خودت پشت و پناهم باش
اره منم حدس می زنم  ارغوانم دنبال انتقام از سیمین

سیمین خیلی بیشعوره واقعا

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
اره اونجایی که ارغوان گریه کرد از دیدن فیلم های گذشته اشون  دلم سوخت براش با اینکه ادم خرابکار ...

اره واقعا ازش سو استفاده کرده پولشو کشیده بالا ولی نجوام بخاطر دوستش ازش بدش میاد اما ارغوان کم کم عاشقش میشه این پسره علیرضام رومخه چون چطور تونست کسیو که دوست داره به پلیس لو بده نجوام انگار بهش خیانت شده