2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اگه لطف کنید

اگه تو اینترنت برید بهتر متوجه میشید اما اینجوریه که  

مردا مخصوصا اونایی که خیلی پایبند هستن حتما باید سبیل داشته باشن  و هیچ وقت اصلاح نکنن...نذر کردن تو دین مت متفاوت هست که بهش (نواله و شوربا ) میگن ...اینجوریه که یه گوست سالم که کاملا تمیز شده رو فقط با نمک می‌پزند..و در کنارش خانم ها یه نون های نازکی درست میکنن که بهش طیری میگن ...و اینطوری سرو میشه که ..مقداری از اون گوشت رو داخل اون نون میزارن و می‌پیچند و به همراه شوربا که همون ابیه باهاش گوسفند پخت شده میخورن...و اصل کار اینجاست که داخل یه اتاق فقط مردهایی که جوز سر شکستن میتونن این نواله ها رو آماده کنن و بپیچند و قبل از میچیدن نواله ها یه سید روش دعا میخونه و  قبل خوندن دعا هیچ کس نباید ازش مواد لازم نواله بخوره ...و جوز سر شکستن اینجوریه که یه سید بزرگ خاندان رو میارن به افرادی که این کار رو انجام ندادن مقداری جوز میدن بخورن و یه دعایی روی افراد میخونه که بعد از اون الحق حساب بشن...شخص پدرم چون آدم سخت گیری نبود من و برادرم انجام ندادیم و الان عملا بین زمین و اسمونیم چون بابام ب خودمون سپرده چه دینی داشته باشیم ...و چنتا امام و امام زاده هم داریم ک معروف ترین هاشون  

سلطان سحاک  

داوود  

بابایادگار  

و یه مرجع بزرگ دینی به اسم سید نصرالدین  

ک ب نطر من یه آدم بیخوده ک الکی مث بعضی آخوندا فقط فتوا بیخودی میده  

سوال دیگ ای بود درخدمتم

گاهی گنگسترام گریه میکنن💪
اگه تو اینترنت برید بهتر متوجه میشید اما اینجوریه که   مردا مخصوصا اونایی که خیلی پایبند هستن ...

لطف کردی گلم

درسته که شما حضرت علی رو خدا میدونید البته شنیدم 

دلم برات تنگ شده حسین

اگه تو اینترنت برید بهتر متوجه میشید اما اینجوریه که   مردا مخصوصا اونایی که خیلی پایبند هستن ...

گفتید پدرتون آزاد گذاشتتون چرا شیعه نمیشید دلیل خاصی داره؟

دلم برات تنگ شده حسین

گفتید پدرتون آزاد گذاشتتون چرا شیعه نمیشید دلیل خاصی داره؟

من بین تمام ادیان مسیحیت رو دوس دارم بنا بر دلایلی..حتی یه سری از کارهاش رو انجام دادم و چیزی نمونه بود ک  جز مسیحی ها باشم 

اما با خودم گفتم الان که اینجوریه بزار انسانیت رو انتخاب کنم و جایگاه خدا ک برام بسیار با ارزشه و درکنارش سعی کنیم جوری زندگی کنم ک ب رضای خدا باشه 

سعی کنم. دل کسیو نشکنم به کسی تهمت نزدم سرم تو کار خودم باشه 

اما اگ یه روز بخوام یه دین رو انتخاب کنم قطعا مسیحیت. هست 

با احترام به شما و همه شیعه ها 

و همسرم هم ک شیعه هستن

واقعا؟از دست این شایعه پراکنا    

حتی من خودم شنیدم بعضیا گفتن سیدی که نذر رو دعا میده تف میکنه تو غذا 🤣🤣🤣

اصلا شاخ درآوردم 

اینقدر روی تمیزی حساسند ک مردا موقع آماده کردن نواله کلاه میزارم مو نریزه خدایی نکرده