2777
2789
عنوان

چهره شناسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 135 پست
ناخودآگاعه اصلا دیروز یه دختر پسر دیدم واقعا تو‌دلم براشون خوشحال بودم که چقد کنارهم قشنگن ولی حسرت ...

وای وای خخخخ.خوب ببین اینطور مواقع سریع بگو خدایا پناه ب خودت و از اونجا دور شو و سعی کن با کسی ام اون لحظه حرف نزنی ک قدرت کلامت چیزی رو خلق نکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای وای خخخخ.خوب ببین اینطور مواقع سریع بگو خدایا پناه ب خودت و از اونجا دور شو و سعی کن با کسی ام ا ...

اره دقیقا قدرت کلامه هروقت به یکی راجب اون‌موضوع گفتم نابودشد وگرنه وقتی تو دلم موند خداروشکر اتفاقی نیفتاد🤷دیگه سکوووت میکنم🤣

اره دقیقا قدرت کلامه هروقت به یکی راجب اون‌موضوع گفتم نابودشد وگرنه وقتی تو دلم موند خداروشکر اتفاقی ...

اره حالا جدا از شوخی بخدا اثر داره حتی استادفاطمی نیا خدا بیامرز هم میگفت اثر چشم نظر رو میگفتم سعی کنید برا پیشگیریش سکوت کنید🙂

انشالله عزیزدلم پسرت موفق ترین باشه😘❤️ولی بهش راجب درس فشارنیار گاهی بعضیا تو رشته های فنی استعداد ...

میشه تفصیر چهرمو بگی

دختری با دنیایی متفاوت از دیدگاه همه  شوخ طبعی تنها حصار میان ما و تاریکی است...  
صفحه اوله

حس میکنم دل مهربونی داری ولی یخرده خودخواهی 😅تمرکزتم تو درس خیلی بهم میخوره دوسداری بخونی اما انقد فکرت درگیر چیزا دیگه شده ک نمیشه🙂و زودرنجم هسی

ببین یکم دلگرفته ای ..دیدی میگن طرف دلمرده شده؟چی شده ک اینطور شدی؟البته این موقته قطعا ایندت درخشان ...

منو میگی؟
نمیدونم یهو کل اون بهار قوی قبل پرکشید
دلم واقعا مرده
خیلی زندگی برام سخته و هیچکس درکم نمیکنه

دختری با دنیایی متفاوت از دیدگاه همه  شوخ طبعی تنها حصار میان ما و تاریکی است...