2777
2789
دخترعمم بچه اولشو۲۹سالگی بدنیااورد هنوزمیگف سنم کمه

اعتماد بنفس داشت خخخ

والا سن ما که خیلی کمه...من که فکر میکنم بچه ام هنوز😂🤣

میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور اتاق خوابم پراز خرسه

منممممم😂😂

من ۳ سال هست عروسی کردم ۵ سالم هست ازدواج

دیگ از تنهایی ام خسته شده بودم

شهر غریب ام هستممم 

یکیش بتاس که مثبته.. یکیش بتا تیتر هست که هفته هام رو نشون میده... بسلامتی عزیز باز خبر بده ای ...

باشه عزیزم فردا جواب گرفتم میام خبر میدم 

ب همسرت گفتی ؟؟؟

به زودی یک عدد تیکر  اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍                  بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد                               نمی‌دونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
برای بچه اولت چن وقت اقدام بودی؟ چجوری ناخاسته شدی؟

بچه اولم سه ماه بچه دومم ناخاسته بود جلوگیری نداشتم چون پریودم منظم نبود و کیستم داشتم

برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی

وااای خیلی مبارکه قشنگم

چه مدت از موعدت گذشته؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
 یکیش بتاس که مثبته.. یکیش بتا تیتر هست که هفته هام رو نشون میده... بسلامتی عزیز باز خبر بده ای ...

سن هامون هم نزدیکه ها 

من ۲۲ سالمه 

به زودی یک عدد تیکر  اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍                  بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد                               نمی‌دونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
منممممم😂😂 من ۳ سال هست عروسی کردم ۵ سالم هست ازدواج دیگ از تنهایی ام خسته شده بودم شهر غریب ام ...

من۱۴سالگی ازدواج کردم ۱۹سالگی جداشدم این ازدواج دوممه

برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی
بچه اولم سه ماه بچه دومم ناخاسته بود جلوگیری نداشتم چون پریودم منظم نبود و کیستم داشتم

اهااان قسمت این بوده نگران نباش خدا همیشه صبرشو میده

بسلامتی بدنیا بیاد عزیزم😊😊😊

اره عزیزم گفتم 

من نگفتم 😅 

اخه میخوام سوپرایزش کنم چون خیلی ذوق داره 

البته من بچه دومم میشه ها 😂

اینم بی بیم

موعدم امروزه 

من نگفتم 😅  اخه میخوام سوپرایزش کنم چون خیلی ذوق داره  البته من بچه دومم میشه ها 😂

خخخ عزیز سوپرایزش کن

من نتونستم اخه دو هفته مریضم خیلی حالم بد بود

من بار اولم بود اقدام کردم دیگ خبر داشت از قبلش 

منم دیگ علائم داشتم متوجه شد

نشد سوپرایز بشه