2777
2789
عنوان

شیطان، ابلیس

804 بازدید | 33 پست

سلام 

میشه راجع به وسوسه های شیطان کسی اطلاعاتی داره بگه؟

اخه میگن بعضی صداهای درونی هس که افکارشو شیطان تو دلمون و سرمون میندازه و باعث حال بدیمونه و خودمون خبر نداریم

میخوام راجب اونا بگین

دیشب یه تاپیک مشابه دیدم اصن تلنگر شد واسم خودم نمیدونستم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره دقیقا همینه

سرشت انسان به خودیه خودش پاکه

چون روحمون از خداست

تمام فکرای بد و گناه رو شیطان توی سرمون میندازه

هرچیزی که به ضرر خودت یا اطرافیانت باشه و وسوسه بشی به انجام دادنش رو شیطان تو سرت انداخته.

بعضی ضرر ها جسمیه که مشخصه چی هست ولی بعضیاشون روحی هست که فهمیدنش یکم سخت تره و باید درکش رو داشته باشی بفهمی.

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم

🚶‍♀️

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬

بعضی از وسوسه های درونی مخصوصا اونا که به سمت افسردگی و خودکشی و گریه های بی دلیل میبره کار همزاده شخصه

البته همون همزادم در حالت شیطانی این علایم بروز میده و علامتای دیگه ک اینجا نمیخام بازش کنم 

ی مطلبی بود جایی میخوندم انواع شیاطین و نوع وسوسه شون بود خیلی جالب بود 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

من یه نکته رو بگم که فکر میکنم درسته

که ابلیس یه نفره

اما شیاطین زیادن

کلا اجنه ی کافر شیاطینن

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

چ تاپیکی بود لینکشو بزار اگ سیوش کردی

نه سیوش نکردم متاسفانه ولی خیلی جالب بود

میگف اینا همش کار شیطانه که با افکار و دلایل منطقی همیشه سرد و مایوسمون میکنه

مثلا باخودت میگی شاید به صلاحم نباشه یا چون گناه کارم غیر ممکنه بشه از تیپ حرفا که ادمارو ناامید کنه ..

طوری حرف میزنه که متوجه نشی 

همیشه میگن شیطان معتقدترین و دیندار ترین ادما رو انتخاب میکنه چون عذاب وجدان اونا حس گناه بیشتری میده!

اصن خودم یجوری شدم اینارو خوندنی و دقت که کردم دیدم چقدررر درگیرشم و این صدا مال من نیس و همش در عذابم