2777
2789
عنوان

کنکور

94 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

من اصلا حالم خوب نیس 

پشت کنکوریم تجربی پارسال دیپلم گرفتم 

اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر پشت کنکور موندن سخت باشه

کنکور دی هم دادم بدک نبود

ولی چون زیاد  نخونده بودم 

کلا تیر واسم مهم تره

ولی اصلا حالم خوب نیس همه چی توهم گره خورده

استرش شدیدددد دارم 

مامان بابابم همش میگن امسال دیگ باید چیز خوبی قبول شی

ازاون ور گرفتن گواهی نامه و.......  

انگیزم کم شده

میخونم ولی تمرکزم خیلیییییی پاینینههههه

نمیخوام دیگ پشت بمونمممم  

خستممممممممم  

میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیس، میگذره یه عمری اما از خیالت رفتنی نیس:)💔

چقدر از مطالب رو کامل مسلط شدی؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

پشت موندن آدمو فرسوده میکنه از نظر ذهنی ولی با تمام اینا من عاشق اون دوران زندگیم بودم 

فقط سعی کن دچار روزمرگی نشی بخون حتی شده ۲ ساعت 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت موندن آدمو فرسوده میکنه از نظر ذهنی ولی با تمام اینا من عاشق اون دوران زندگیم بودم  فقط سع ...

میخونمم یه روزم نمیزارم به صفر برسه

ولی تمرکزممم افتضاح شدههه

میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیس، میگذره یه عمری اما از خیالت رفتنی نیس:)💔
چرا نمیری آزاد؟ به خدا ارزش نداره آدم انقدر استرس بکشه 

میخواستم ازاد برم پارسال میرفتم

ولی دوس ندارم وقتمو پای رشته الکی تلف کنم

ولی پشت موندن سختر از اونیکه فک میکردم حداقل من که دارم سرویس میشم  

میخواستم ازاد برم پارسال میرفتم ولی دوس ندارم وقتمو پای رشته الکی تلف کنم ولی پشت موندن سختر از او ...

آقا چرا الکی؟؟؟

کلی رشته خوب داره دانشگاه آزاد

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
بچه هاااااا پشت کنکوری نداریممممم بیایم بحرفیم؟    

منم پشت کنکورم و وضعیت تورو دارم بعده کنکوره دی اصلاااا نخوندم تا الان و دوباره انگیزه گرفتم تا از فردا بخونم نمیدونم میشه یا نه ولی میخوام این چهارماه و نیم و خیلی فشرده و مثله شب امتحانی بخونم بلکه امسال بتونم اونچیزی که میخوام قبول شم ميدونی اگه نلاش کنیم ممکنه بشه ولی اگه نکنین قطعا نمیشه