2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

4606 بازدید | 15 پست

سلام خانمای عزیز من هفته‌ی پیش برا سونو قلب رفتم دکتر گفت ۸ هفته هستم ولی قلب تشکیل نشده بود😔

دکتر برا دو هفته‌ی دیگه سونو نوشت برم برا قلبش  بنظرتون امیدی هست که قلب تشکیل بشه؟

چیزی نیست که بخورم برا تشکیل قلب؟

شما تا حالا کسی رو دیدین که قلب جنینش تو ۱۰ هفته تشکیل شده باشه؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

والا من که ۶ هفته بودم کلا گفت جنین نیست و پوچه اول هشت هفته رفتم ولی جنینو با صدای قلبش دید میگن امکان داره یکم دیر تر تشکیل بشه این دوهفته هم میفرستنت اگ مشگلی باشه ب دوهفته نمیکشه ب خونریزی میوفتی اگرم ک سالم باشه ک انشالا سالمه و مشگلی نیست ک ب احتمال زیاد برای سونوی بعدیت قلبشو میشنوی

I’m happy 😆 

بزن تشکیل قلب جنین روازاده ببین چی میاد

برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

خداکنه قلب بچه منم تشکیل بشه

ایشالا تشکیل میشه عزیزم🌹سونو واژینال ی دستگاهه سرش کاندوم یا یبارمصرف میکشن و وارز واژن میشه دقیقتر سونو میکنه ولی خب خیلی دکترا استفادشو خوب نمیدونن برا بارداریای پر خطر ،من هربار رفتم دکتر هی واژینال سونو کرد داروهامو اشتباه مینوشت و چندنفر ویزیت میکرد خوشم نیومد دکترمو عوض کردم،شما دو هفته صبر کن اگه خونریزی نکردی برو سونو هرچی هست نشون میده راضی باش ب هر اتفاقی ک میفته 🙏هیچیو ب زور نخواه