2777
2789
عنوان

دل شکستن

329 بازدید | 10 پست

شده تابحال دل کسی رو بشکنید و تاوانشو بدید؟؟؟وقتی دل یکی رو به طرز خیلی بدی میشکنیم و الان توی زندگیمون داریم عواقبش میبینیم و خیلی اذییت میشیم باید چیکار کنیم درسته که به اون شخص صحبت کنیم و معذرت بخوایم؟😢میشه تجربیاتتون بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلمو شکستن و تاوان دادن بیشتر تو بچگیا ولی من اثلا یادم نیست تاوان داده باشم ببین بیشترشم ب خاطر ...

من تو عمرم دل هیچکس و نشکسته بودم..

ولی چند ماه پیش دل یه نفرو که مطمئنم خیلی آدم پاکی بود و شکستم...ولی یه مدتیه حالم خیلی بده تو زندگیم اثر بدی گذاشته دارم افسردگی میگیرم خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم حس میکنم که نه مطمئنم که منو نبخشیده...

اگه میتونی حلالیت بطلب

میترسم باهاش هم صحبت شم چون خیلی به طرز بدی دلش و شکستم😔دوس دارم بمیرم وقتی یادم میوفته نمیدونم چهطوری اینکارو انجام بدم.

میدونم دل شکستن هم خیلی سخته یعنی بشقاب طرف نشکوندم ک با یه معذرت خواهی جمعش کنم...بحث زندگیش بوده....

بچه ها حالا ک اینجایید یه چیزی 

منم یه بار راهنمایی بودم،نهم اینا 

بعد با یکی از بچه ها ب شوخی ب هم فحش میدادیم🤦‍♀️

منم از دهنم پرید ب پدرش فش دادم 

دعوا کردیم ،خیلی ناراحت شد ،کلی گریه کرد 

ولی من ازش معذرت خواستم ،بغل کردیم همو حتی 

هنوز بعد ۳ سال عذاب وجدان دارم ،یعنی ممکنه منو نبخشه؟

اخرشم فلسفه ی کارما و دلشکستن نفهمیدم 

خب تو بهترین زندگی هم میتونی یه مشکل و ناراحتی پیدا کنی

صرفا کسی خوشبخت متلق نیست حالا یه سری میگن این ناراحتی و عذاب تقاص دلشکستن دیگران هست نمی دونم تا چ اندازه درسته 

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

من تو عمرم دل هیچکس و نشکسته بودم.. ولی چند ماه پیش دل یه نفرو که مطمئنم خیلی آدم پاکی بود و شکستم. ...

تلقین کردی عزیزم

ببین عموما انقد طرف عذاب وجدان میگیره ک خودش گور خودشو میکنه

بیخیالی طی کن 

حالا مطمئنم اگه موضوعو تعریف کنی اصلا چیز مهمیم درنمیاد از توش

تلقین کردی عزیزم ببین عموما انقد طرف عذاب وجدان میگیره ک خودش گور خودشو میکنه بیخیالی طی کن  ...

نه خیلی موضوع مهمیه . مثلا در حرف یا اینا دل نشکستم..

به طوری که مطمئنم اون طرف مقابل تا ده سالم فراموش نکنخ این کارمو یا شاید تا آخر عمرش یه جوری ضربه به زندگیش حساب کنید.

نمیدونم چیکار کنم😔عذاب وجدان داره خفم میکنه دوست دارم حداقل تاوان دل شکسته شو بدم شاید اینجوری عذابم کمتر بشه نمیدونم 

میترسم باهاش هم صحبت شم چون خیلی به طرز بدی دلش و شکستم😔دوس دارم بمیرم وقتی یادم میوفته نمیدونم چهط ...

اگه اذیت نمیشی میشه بگی چیکار کردی

همسرش طرفت کشیده شده؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر