2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم😔😔😭

96155 بازدید | 113 پست

توراخدا کمکم کنید.

دارم دق میکنم.۱۶ساله ازدواج کردم.دوتا بچه دارم.حدود یکماه پیش فهمیدم شوهرم با یکی از همکاراش رابطه دارن.

بعد دوسه روز که این قضیه رو فهمیدم .فهمیدم ک حامله هم هستم.😭😭😭هرکاری کردم سقط نشد.گذشت تا دو روز قبل فهمیدم یه زن صیغه ای هم داره😔دوتاشونم همکارشن..از صبح تا شب باهم.

روی گوشیش ضبط تماس نصب کردم..هییچ تماسی جز یکی دوتا تماس کوتاه ک منو مطمئن کرد باهم هستن و اون زنه رو صیغه کرده نداشتن.

یکی از رفیقاش هم درجریانه..با اون تماس میگیره توضیح میده ک کجا میرن و چکار میکنن😭میدونم خونه اون زنه رفته.

ده روزی هست با این حال خرابم و هزارتا مشکلم از دوستم ماشین میگیرم میرم جلو کارخونه میشینم ببینم جایی میرن یانه..ولی چون تماسی ندارن.پیام نمیدن نمیتونم مدرک محکمی پیدا کنم

اینم بگم چهار سال پیش با یه زن دیگه صحبت کرده بود که صیغش کنه ک من فهمیدم..ولی خر شدم و بخشیدمش😔😭😭😭الان باز با دوتا زن هم زمان رابطه داره

تو راخدا کمکم کنید.چه خاکی به سرم بریزم.چه غلطی کنم

چطوری مچشا بگیرم؟

چقدر تنوع طلبه

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات حمد میخونم

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

میدونه حامله ای؟مردا مریض جنسي شدن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
یا خدااااا ب خودش نگفتی برو ب اون زنه بگو بجز تو با ده تا لاشیتر از تو رابطه داره شوهرت درآمدش چقد ...

کآری ب پول نداره خیلی‌هاشون پول نمی‌خوان خودشون پول دارن فقط برای خوشگذرونی

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

گیرم مچشو گرفتی مرحله بعدیت چیه؟

تو که میدونی خیانت کاره

اگه میتونی طلاق بگیری بگیر

اگه نمیتونی پس بیخیال شو زندگیتو بکن

بچه ها اسیب مبینن حداقل

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯