2777
2789

عزیزم زود تست زدی بزار یا روز ۱۵بزن یا ۱۷روز از ای یوای گذشته .من ۱۷روز بعد ای یوای دکتربرام ازمایش نوشته بود رفتم مستقیم ازمایش دادم تست نزدم اصلا

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا برا بعضیا امروز هاله میندازه

دکترت بهت نگفته کی ازمایش بدی؟خب بدن با بدن متفاوته .البته خب درصد گرفتن ای یوای پایینه اما اگرم واقعا منفی بوداصلا ناامید نباش .انشالله که مثبته وزود زدی .من روز ۱۷ازمایش دادم بتا۵۵۱ بود یعنی تیترش پایین بود درصورتی که براخیلیا روهزاره ولی خب دکترگفت خوبه .

دکترت بهت نگفته کی ازمایش بدی؟خب بدن با بدن متفاوته .البته خب درصد گرفتن ای یوای پایینه اما اگرم واق ...

اهان بسلامتی روز ۱۴ گفته شما غذاهای گرم هم رعایت کردین نخوردین 

دکترت بهت نگفته کی ازمایش بدی؟خب بدن با بدن متفاوته .البته خب درصد گرفتن ای یوای پایینه اما اگرم واق ...

من ۱۲روز هس نه چایی خوردم نه سبزی نه خیلی چیزا مثل گوشت حیونی ولی بازم هیچ نتیجه ای نگرفتم سخت بود.

اهان بسلامتی روز ۱۴ گفته شما غذاهای گرم هم رعایت کردین نخوردین 

من خیلی چیزارو رعایت کردم .من غذاهای قاعده اور و گرم ونفاخ کلا نخوردم غذاهای نشاسته دارخوردم نشاسته به اب میزدم هر روز صبح میخوردم ازپله بالاوپایین نمیرفتم دولا راست نمیشدم توخونه درحد یکم چرخیدن که خون به رحم برسه راه میرفتم 

من ۱۲روز هس نه چایی خوردم نه سبزی نه خیلی چیزا مثل گوشت حیونی ولی بازم هیچ نتیجه ای نگرفتم سخت بود.

سبزی ایناکه ایراد نداشت .غصه نخور اصلا انشالله خودت طبیعی این ماه بارداربشی

2790
2778
2791
2779
2792