2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید 😔😔😔😔😔

305 بازدید | 29 پست

بچه ها من و شوهرم پارسال که ازدواج کردیم چون نزدیک عید بود دیگه ماه عسل نرفتیم  یعنی مسافرت رفتیم ولی شوهرم گفت اگه مشکلی نداری خانواده هم ببریم منم به خانوادم گفتم بردیمشون حالا مامان من همچین اینو هی میکوبه تو سرم که پارسال ما رو برداشتید بردید امسال ما برنامه داریم  دو بار بهش گفتم شوهرم میخواد بلیط بگیره بریم برا سما هم امسال میخواد بگیره بعد با نیش جواب میده هی میگه خودتون برید ما کار داریم خودتون برید زن و شوهر مگه نیستین خیلی ناراحتم کرد😔😔😔 یه جوری میگه انگار پارسال زوری بردیمش تعارف کردیم خودش اومد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا امسال اصرار میکنید نمیان که نیان بکاری هزینه درست میکنی از جیب خودت داره میره منتم میزاره !!بیخیال

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ما رو بجای خانواده ات ببر ما دعوتت رو میپذیریم عزیزم ،شوهرت رو درک میکنم اوایل ازدواج دوست داره دورش شلوغ باشه بچه دار که بشید از تنهایی در میاد 

سکوتم از رضایت نیست ، دلم اهل شکایت نیست .