2777
2789
خب طرح ما اختراعی نیست اگر شرکت کنیم آخه بنطرتون رتبه میاره؟ دخترم کلاس دومه هنوز

تاجایی که من میدونم این طرح واسه کلاس دومیا نیست

پذیرفته شدن طرحت بستگی به نو اوری شما داره بین رقبا

خیلی از طرحا اختراعی نیست تحقیقی هس 

مثلا یکی از طرحهای پذیرفته شده تحقیق درمورد گیاهان دارویی بود

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانه ها رو کنفرانس داد دخترم کلی زحمت کشیدم عالی اجرا کردو خیییلی تشویق شد ولی فقط یدونه کارت تقدیر ...

اره الکی بچه رو از الان درگیر نکن مگه اینکه خودش علاقه داشته باشه، پسر من ماشالله فوق العاده باهوشه معلمش خیلی اصرار داشت شرکت کنه ولی دیدم بچم الکی میخواد استرس بکشه از طرفیم اگه طرحش قبول نشه چون بچه س درکی از باخت نداره که ، تو ذوقش میخوره احساس بدی پیدا میکنه بخاطر همون اجازه ندادم شرکت کنم

🤍🌱
همین رو میخواستم چون اینجا یکی گفت برای رفتن به مدارس نمونه امتیازه

نه اصلا اینجوری نیست

قبولی تو مدارس نمونه فقط به ازمونش بستگی داره

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
تاجایی که من میدونم این طرح واسه کلاس دومیا نیست پذیرفته شدن طرحت بستگی به نو اوری شما داره بین رقب ...

بله درسته میخواستم ماکت درست کنم برا کارش ولی همسرم میگه به زحمتش نمی ارزه خودتو اذیت نکن

از طرفی دخترم دوست داره مطرح باشه و شرکت کنه چون لذت میبره از تشویق شدن😄

کار باید رو کارتن پلاس رنگی  باشه همون سخت گیر میاد و حداقل ۲۰۰ تومنه  هزینه ی تایپ و..‌

من اولین سال شرکت کردم اون کارتنا نبود

با کارتن یخچال درست کردم😂😃

اره الکی بچه رو از الان درگیر نکن مگه اینکه خودش علاقه داشته باشه، پسر من ماشالله فوق العاده باهوشه ...

برای ما هم معلم پیشنهاد داده

چون دخترم تو جشنواره ی سفیران سلامت هم اجرا داشته و عالی بود شکر خدا

بله درسته میخواستم ماکت درست کنم برا کارش ولی همسرم میگه به زحمتش نمی ارزه خودتو اذیت نکن از طرفی د ...

کلی هزینه و دردسر داره ولی

شاید شما و بچت ازاین کار خوشتون بیادپس امتحانش کن

عزیزم من خودم دبیر جشنواره بودم تو استان 

الان که دیگه طرح جابر فقط تامرحله استانی داره یعنی دیگه برگزیده کشوری نداریم 

سه مرحله هست مدرسه منطقه استان 

تو هر مرحله یه تقدیر نامه میدن و شاید جایزه 

اون تقدیر نامه ها خیلی مهمه همه رو نگه داره چون توی قبولیش برای مدارس شاهد و هیئت امنایی و... امتیاز داره  

اینم بگم که مرحله استانی فقط برای پایه ششم هست که ابداع و اختراع هستش 

یعنی بقیه پایه ها نهایتا تا منطقه پیش میرن 

عزیزم من خودم دبیر جشنواره بودم تو استان  الان که دیگه طرح جابر فقط تامرحله استانی داره یعنی د ...

خداخیرتون بده عزیزم توضیحاتتون کامل بود سپاس از شما

فقط اجرا روی کارتون پلاست اجباریه؟

2790
2778
2791
2779
2792