2777
2789

دخترم٦ سالشه ١ سال ونيمه دارم ميبرمش گفتار درماني بميرم براش انقد ب سختي حرف ميزنه گاهي اوقات خودمم نميفهمم چي ميگه و اونموقس ك من قلبم ميميره از درد وقتي ميبينم هم سن هاش تو بازي بهش محل نميدن چون نميتونه درست حرف بزنه روزي هزاربار ميميرمو زنده ميشم

اينارو گفتم ك از دل من با خبر باشين

اونوقت هرهفته ك ميبرمش كلاس گفتار درماني شوهرم غر ميزنه ك چرا ي ربع معطل ميشي اونجا و سر ساعت نميفرستندت داخل هرچي ميگم مقصر من نيستم ميگه وقصير توعه و هرهفته سر اين موضوع بحث داريم

خسته شدم 

امروز صبح جلوش زدم زيرگريه گفتم من بخاطر دخترم ب اندازه كافي فشار روم هست تو بيشتر اذيتم نكن نميدونم چ كنم ك انقد سر ساعت رفت و امد ب من غر نزنه

تو رو به جدت منو لایک نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش نن بابا تموم تمرکزتو بزار رو دخترت عزیزم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

با همسرت منطقی صحبت کن بگو این مشکل برا بچه هردومونه و باید با حوصله و صبر باهم حلش کنیم . همیشه که قرار نیس ببریم گفتار درمانی یکم حوصله به خرج بده بهم دیگه امید بدیم تا دخترمون مشکلش حل بشه. عزیزم درمان لکنت بچه به یه خانواده خیلی آروم نیاز داره

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

اگه غر زد بگو بچه از کروموزوم ها ی من و تو بدنیا میاد که بیشترش هم مطلق به تو هست 

دوماً همین بچه آرزوی خیلیا هست 

و سوما علم و فناوری اونقدر پیشرفت کرده که لال و کر و نابینا رو برمیگردونن یه لکنت زبان دختر شما که چیزی نیست 

نگران نباش عزیزم 

جلوی دخترتون هم زیاد بروز ندین تا خودش متوجه نشه و اعتماد به نفسش حفظ بشه💚🌱

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

ناراحتتیشو سر شما خالی میکنه وگرنه مگه میشه تحمل چند دقیقه رو نداشته باشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بزن تو دهنش مردک گنده، ۱۰ ساعت طول بکشه اصلا، برای دخترتونه. این ادا بازیا چیه.

كاش ميفهميد نميدونم چرا اينطوري ميكنه بخدا هيچيرمهمتر از بچم نيست

اميدوارم گريه امروزم كارياز باشه براش

تو رو به جدت منو لایک نکن