2777
2789

🍑

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ساده اومدم بگم آره واقعا چرا یهو اینقدر گرونی شد 😂

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
همه اون حرفای بدی که بلدی تا حالا نگفتی که زبونت جیز نشه رو ردیف میکردی آخه کی با گرونی تعلیق شده؟

والا من تو تاپیک گرونی پست گذاشتم به ثانیه نکشید تعلیق شدم

والا من تو تاپیک گرونی پست گذاشتم به ثانیه نکشید تعلیق شدم

حالا همون پستت رو میزاشتی دیدی که این نگرفت منم چون هنوز نرفتم بازار عید آمدم ببینم چه خبر باورت نمیشه این ماه از زمین وزمان برام میباره خداروشکر ضرر نیست اما خرجای عجیب غیر منتظره کارتم فقط ۷۰هزار توشه هی پول میاد نیامده میره میترسم بازار عید نرسم خنده دار ترینش یکی زنگ زد من اشتباهی قبض شمارو پرداخت کردم پولمو بده من قبضا رو گذاشته بودم ماه بعد.  حالا بودی خواهر شما هم بری ما برا کی درد دل کنیم

حالا همون پستت رو میزاشتی دیدی که این نگرفت منم چون هنوز نرفتم بازار عید آمدم ببینم چه خبر باورت نمی ...

دقیقا 

من اونروز بعد کلی وقت رفتم کیک و بسکوییت خریدم برای مدرسه بچه ها

باورت میشه 500و خورده ای شد

یعنی محاله کمتر از ۵٠٠ بشه ها

تازه اینقدرم صرفه جویی میکنم

دقیقا  من اونروز بعد کلی وقت رفتم کیک و بسکوییت خریدم برای مدرسه بچه ها باورت میشه 500و خورده ...

اینارو اینترنتی بخر از دی جی کالا واکالا تو شگفت انگیز وباکد تخ فیف خیلی به صرفه میشه 

هزینه پستش بیشتره

اکالا که هزینه ارسالش کمه دی جی هم ی سر بزن قبلاارسال رایگانم داشت اگه دیدی به کارت میاد میتونی اشتراک سه ماهه دی جی پی بگیری من چون چند ساله خریددارم با تخفیفهایی که میگیرم ارسالم رایگان میشینه برای تهران وکرج هم تخفیفش بیشتره