2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لانکوم رو بچه برادر من خریده بود و زده بود ، بوش گرمه و پراکندگی خوبی داره و فانتزیه اما من زیاد خوشم نیومد
زندگی مثل یک کلاف کامواست،  از دستت که در برود می شود کلاف سردر گم، گره می خورد، می پیچد به هم ،  گره گره می شود،  بعد باید صبوری کنی،  گره را به وقتش با حوصله وا کنی، زیاد که کلنجار بروی ، گره بزرگتر می شود،  کورتر می شود،  یک جایی دیگر کاری نمی شود کرد، باید سر و ته کلاف را برید،  یک گره ی ظریف کوچک زد، بعد آن گره را توی بافتنی یک جوری قایم کرد، محو کرد،  یک جوری که معلوم نشود، یادت باشد، گره های توی کلاف همان دلخوری های کوچک و بزرگند، همان کینه های چند ساله، باید یک جایی تمامش کرد، سر و تهش را برید، زندگی به بندی بند است به نام "حرمت " که اگر آن بند پاره شود کار زندگی تمام است
اره بوش گرم و خوب بود و میزان پراکندگیشم خوب بود قیمتش هم مثل الین و کوکو شنل بود اما من به شخصه الین و کوکو شنل رو بیشتر پسندیدم تا لانکوم ، از لانکوم فقط کرم پودرش رو استفاده می کنم ، اونم تو مهمانی و عروسی ، عالیه
زندگی مثل یک کلاف کامواست،  از دستت که در برود می شود کلاف سردر گم، گره می خورد، می پیچد به هم ،  گره گره می شود،  بعد باید صبوری کنی،  گره را به وقتش با حوصله وا کنی، زیاد که کلنجار بروی ، گره بزرگتر می شود،  کورتر می شود،  یک جایی دیگر کاری نمی شود کرد، باید سر و ته کلاف را برید،  یک گره ی ظریف کوچک زد، بعد آن گره را توی بافتنی یک جوری قایم کرد، محو کرد،  یک جوری که معلوم نشود، یادت باشد، گره های توی کلاف همان دلخوری های کوچک و بزرگند، همان کینه های چند ساله، باید یک جایی تمامش کرد، سر و تهش را برید، زندگی به بندی بند است به نام "حرمت " که اگر آن بند پاره شود کار زندگی تمام است
2790
2778
2791
2779
2792