2777
2789
عنوان

اسنپ

153 بازدید | 13 پست

برخورد بعضی راننده هاش اصلا خوب نیست متأسفانه.. از همون ابتدا که سوار میشی انگار با خودشونم مشکل دارن  یا اینکه  ماسک نزدن وماشینشون نامرتبه.. واقعا به شخصه رفتار مودبانه راننده خیلی خیلی برام مهمه

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من که با اکثرشون دعوام میشه تپ سی بهتره

راننده اسنپ اصلا حق نداره با مسافرجز سلام وخداحافظ وسوال درمورد مقصد حرف دیگه ای بزنه مسیرم که لوکیشن داره 

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

راننده اسنپ اصلا حق نداره با مسافرجز سلام وخداحافظ وسوال درمورد مقصد حرف دیگه ای بزنه مسیرم که لوکیش ...

نه بابا وقتی مسیر دوره شروع می‌کنند به غر غر وقتی میگی خودت قبول کردی تازه طلب کار هم هست

نه بابا وقتی مسیر دوره شروع می‌کنند به غر غر وقتی میگی خودت قبول کردی تازه طلب کار هم هست

درسته دقیقا همینطورن.. دلیلشم اینه که اسنپ بدون تحقیق هرکسیو استخدام میکنه.. یه عده زیادشون هم بلانسبت آدمهای خوب.. آدم درستی نیستن واز لحاظ روانی واقعا مشکل دارن

درسته دقیقا همینطورن.. دلیلشم اینه که اسنپ بدون تحقیق هرکسیو استخدام میکنه.. یه عده زیادشون هم بلانس ...

حالا به پشتیبانی زنگ بزن اگه موردی بود تا مگه به فکر افتادن مسئولین اسنپ

حالا به پشتیبانی زنگ بزن اگه موردی بود تا مگه به فکر افتادن مسئولین اسنپ

پشتیبانیشونم فقط یه عذرخواهی  ساده میکنه ومیگه رسیدگی میشه.. بعدشم که معلوم نیست چی میشه😐

كرونا ك خيلى تك و توك شده من ك نديدم ديگه ادما ماسك بزنن مگر اينكه ناقل باشن

چرا دوباره زیاد شده کرونا.. اخبارو ببینی متوجه میشی. حتی تاکید دارن دوباره واکسن بزنن همه