2777
2789
عنوان

آیینه بینی

1204 بازدید | 15 پست

دوستان آیینه بینی چیه امروز شنیدم کسی ف ال میگیره و این رو هم انجام میده برام عجیب بود گفتن با موکله یعنی چی؟اذیت میکنن ادمو بعد؟مثلا میشه از اینده باخبر شد؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از اینده هیچکس خبر نداره جز خدا دنبال این چیزای چرت وپرت نرید خواهشا

مادرشوهر من بااین خرافات روانیم کرده هی میگه فلانی چشمتون زده چشم سنگینی زده فلانی حسرت زندگیتونو میخوره اینکارو کنین اونکارو کنین کلا برای هرچیزی زنگ میزنه به این فا#لگیرا انگار مردم بیکار نشستن زندگی منو چشم کنن حسرت چیمو میخوان بخورن موندم والا

عزیزم ول کن فقط اگه نمیخوایی دیوونه بشی ول کن

واقعا انقدر بده؟ما چون تو خونوادمون بچه زیاد داریم ترسیدم شنیدم اسمشو گفت اخه با موکله.ممکنه روی اونا و خودمون اثر بد بذاره پس

آينه بيني نه آينه ، بيني فك كنم منظورش از تو آينه ميبينه مثل مادر ناتني سفيد برفي 😂😂😂

جفتشو یکی نوشتید که😐اره ولی با تعریفایی که شنیدم انگار واقعا مثل همونه🤣

نه افراطیش اصلا خوب نیست قبول دارم منم

اره بخدا روانیم کرده بهم زنگ زده از فامیلای نزدیک مادرت یکی چشم سنگینی زده بابا اخه زن حسابی فامیلا انقد بیکارن بیان منو چشم کنن زندگیای خودشون ماشالله عالی حسرت چی منو میخورن انقد گفتهتو مخ شوهرمم رفته هی میگه فلانی چشم زد فلانی حسادت زندگیمونو میکنه اینبار جدی میخوام جوابشو بدم خستم کرد انقد اینکارو میکنه اخر خودش سنگینی میندازه تو زندگیم