amsterdam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2136 عنوان فیبروم 😭 121 بازدید | 7 پست کسی تجربه شو داره علائمش چیه؟چطوری درمان میشه؟ هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^ دختر باهوش و عاشق درس و کتاب :) INTP ♡ 1401/11/26 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فندوق_کوچولو عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 30865 اینترامورال دارمدو تا بچه هم باهاش باردار شدمبستگی به جاش دارهدرمانش عملِ در شرایطی که مشکل ساز شده باشه وگرنه کاری ش نداره دکتر دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
پاییز21 عضویت: 1394/07/26 تعداد پست: 4101 فیبروم داری؟دکتر رفتی؟برحسب اندازش و شرایط هرکی، درمانش فرق ذاره.مامان من خونریزی شدید ذاشت خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
amsterdam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2136 اینترامورال دارم دو تا بچه هم باهاش باردار شدم بستگی به جاش داره درمانش عملِ در شرایطی که مشکل سا ... الان شما عمل کردی یا نه؟علائمت چیه میشه توضیح بدی هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^ دختر باهوش و عاشق درس و کتاب :) INTP ♡
فندوق_کوچولو عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 30865 الان شما عمل کردی یا نه؟ علائمت چیه میشه توضیح بدی نه عمل نکردمعلائمی ندارم...فقط خونریزی قاعدگی زیادِ دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
amsterdam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2136 فیبروم داری؟دکتر رفتی؟برحسب اندازش و شرایط هرکی، درمانش فرق ذاره.مامان من خونریزی شدید ذاشت دکتر نرفتم هنوز ولی مطمئنم یه مشکلی هست چون الان ۸ ماهه موقع پریود درد شدیدددد دارم طوری که تهوع میگیرم بعدشم تا ۱۰ روز لکه بینیمامانت عمل کرد یا دارو؟ هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^ دختر باهوش و عاشق درس و کتاب :) INTP ♡
پاییز21 عضویت: 1394/07/26 تعداد پست: 4101 دکتر نرفتم هنوز ولی مطمئنم یه مشکلی هست چون الان ۸ ماهه موقع پریود درد شدیدددد دارم طوری که تهوع میگ ... عمل کرد.نگران نباش ولی حتما دکتر برو. خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
۷۳۵۳ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 9793 دکتر نرفتم هنوز ولی مطمئنم یه مشکلی هست چون الان ۸ ماهه موقع پریود درد شدیدددد دارم طوری که تهوع میگ ... عزیزم ممکنه کیست یا عفونت داشته باشی ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸