2777
2789
عنوان

تغییر بزرگ ...

178 بازدید | 8 پست

امشب ظرف های مهمونی رو درآوردم توش برای خودمون شام کشیدم . تو تاپیک بانو آرتمیس نوشته بودن که ارزشی که به مهمون میدیدرو باید به خودمون بدیم . قبلا آرایش نمی کردم چند لحظه قبل اومدن شوهرم آرایش می کردم . الان برای دل خودم صبح آرایش می کنم اونم نه غلیظ در حد رژ و ریمل.

ورزش و مطالعه هم یادت نره

و عبادت خدا و کمک به خلق خدا 

" خیلی ترسناکه که یه زن دیگه از هیچی نترسه! اون یه بار تو قمار بدجور باخت! با دستای خودش تمام زندگیشو به آتیش کشید و رو خاکستراش  قهقهه زد! بهش گفتم حالا میخوای چیکار کنی؟ با بیخیالی گفت نمیدونم! ولی من مطمئنم که میدونست و خودش میخواست اینجوری بشه! چون اون یه تنوع طلب بود و از همه چی زود خسته میشد حتی از خوشبختی! ما اسمشو گذاشته بودیم استعداد برای دردسر درست کردن! ..." N.ABC.mybook

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ورزش و مطالعه هم یادت نره    و عبادت خدا و کمک به خلق خدا

ورزش هر صبح انجام میدم با دخترم تا یه عادت بشه براش . مطالعه هم عصر ها انجام میدم تو زمینه خودشناسی . جالبه دخترمم به تقلید من داره کتاب داستان می گیره جلو صورتش الکی یعنی می خونه. و اینکه تو فکر آشتی با عبادت هم هستم

ورزش هر صبح انجام میدم با دخترم تا یه عادت بشه براش . مطالعه هم عصر ها انجام میدم تو زمینه خودشناسی ...

حالا عبادت فقط به معنی نماز نیست   یا اصلا لزومی نداره حتما مسلمان باشی تا خداپرستی کنی    چون من خودمم بعد ۳ سال مطالعه دینی، بازهم نتونستم با اسلام ارتباط برقرار کنم   الان خداپرستم و خدارو عبادت میکنم  و عهد کردم هرروز به خلق خدا کمک کنم حداقل یک مورد    و اثرشو تو زندگیم دیدم 😊🙏   

درضمن گفتید بجه دارید با اجازتون چندتا پیشنهاد دیگه هم بهتون بدم: 

حتما مسواک بزنید تا یاد  بگیره از الان  

حتما تشویقش کنید به هنر   تا تو زندگیش هرشغلی هم داشت، هنرمند باشه

حتما نظم رو از الان اموزش بدید بهش تا بعدا عادتش بشه 

حتما کلاس زبان انگلیسی بره و خودتونم باهاش حرف بزنید سعی کنید حتی تفریحات خودتون و بچتون، مفید باشه  مثلا تفریحتون رقص باشه   تفریحتون بجای بازیهای مخرب ، اپلیکشن های جالبی مثل دولینگو نصب کنید تا هم اموزش  یه زبان ببینه هم لذت ببره ، جدول و سودوکو هم عالیه،  تشویقش کنید به زیبا و مرتب نوشتن تا در اینده خوش خط باشه    کودکانی که ازبچگی با دقت و مرتب مینویسن بزرگ شدنی خطشون ناخوداگاه زیبا میشه     تشویقش کنید به نوشتن خاطره یا داستان  تا قوه تخیل و ادبیات و نگارش و املاش تقویت بشه  

.

البته حواسم نبود پستم ظاهرا امر ونهی شد ☹خیییلی ببخشید 😘 قصد جسارت نداشتم 🙏 اینا فقط پیشنهاد بود و مطمئنم ببشتر و بهترشو میدونید خودتون   

" خیلی ترسناکه که یه زن دیگه از هیچی نترسه! اون یه بار تو قمار بدجور باخت! با دستای خودش تمام زندگیشو به آتیش کشید و رو خاکستراش  قهقهه زد! بهش گفتم حالا میخوای چیکار کنی؟ با بیخیالی گفت نمیدونم! ولی من مطمئنم که میدونست و خودش میخواست اینجوری بشه! چون اون یه تنوع طلب بود و از همه چی زود خسته میشد حتی از خوشبختی! ما اسمشو گذاشته بودیم استعداد برای دردسر درست کردن! ..." N.ABC.mybook
ورزش و مطالعه و نقاشی مثل یه معجزه می مونه

درسته یه چیزم من اضافه کنم طبیعت گردی،هفته ای یه دفعه میزنم به دل طبیعت، کوه جنگل دریا،امروز رفتم منطقه جنگلی که کوهستانی بود برف اومده بود هوا آفتابی بود،بهشت بود بهشت