2777
2789
عنوان

استخوان درد درهفته۳۷،لطفا بیاین

101 بازدید | 18 پست

هفته۳۷بارداریم،ب شدت استخون های بدنم درد میکنه جوری ک ی ضربه کوچیک بخوره جاییم شدید درد میگیره کلا بدنم انگار گرفتس،بزور تکون میخورم و بلند میشینم،،طبیعیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا ورم هم داری یگم مایعات بیشتر بخور و اگر میتونی پیاده روی برو هفته های آخر همه چیز سخت میشه

ورم ن زیاد،اب زیاد میخورم پیاده رویم ک کمه از یکم قراره شروع کنم روزی چن ساعت

ورم ن زیاد،اب زیاد میخورم پیاده رویم ک کمه از یکم قراره شروع کنم روزی چن ساعت

چند ساعت که خیلی زیاده باید کلا دو ماه اخر رو روزی نیم ساعت الی یک ساعت بستگی به توانت داره پیاده روی بری

اگر کسی رو‌ داری که بتونه یکم اروم بدنتو ماساژ بده خیلی بهت کمک میکنه

تا میتونی کلسیم و شیر و ماست بخور،من اصلا ن شیر وماست خوردم ن قرصش خودم میگم شاید بدنم پوک شده ک است ...

آهن خونمم خیلی پایینه ایندفعه رفتم دکتر باید بگم

بدبختی من یکی دوتا نی الان سینمم ماستیت شده خدا بخیر بگذرونه😭

چند ساعت که خیلی زیاده باید کلا دو ماه اخر رو روزی نیم ساعت الی یک ساعت بستگی به توانت داره پیاده رو ...

ن کسی نیس😥میگم زیادش کنم ک هفته دیگ زایمان کنم،بااین اوضاع وحشتناکه بخام تا۴۰هفته تحمل کنم دنبال راهکارم۳۸زایمان کنم

آهن خونمم خیلی پایینه ایندفعه رفتم دکتر باید بگم بدبختی من یکی دوتا نی الان سینمم ماستیت شده خدا بخ ...

عزیزم قرص اهن رو میخوای شروع کنی به خوردن مراقب یبوست باش که اگر مستعد باشی داغونت میکنه

ن کسی نیس😥میگم زیادش کنم ک هفته دیگ زایمان کنم،بااین اوضاع وحشتناکه بخام تا۴۰هفته تحمل کنم دنبال را ...

ورزش های مخصوص داره فقط پیاده روی فکر نکنم فایده داشته باشه البته بستگی به بدنت داره 

ولی خب ممکنه خطرناک باشه زیادی راه رفتن چون باعث کمر درد های وحشتناک میشه