2777
2789
عجب عقلی داری تو...واقعا عقلت پاره سنگ برمیداره پولو میفرستی براش نه؟فکر کنم خوشی زیر دلت زده که 2 س ...

خوشی نیس داغونم دختر داغووووون ،،،،زندگیم دز ضعیف شده فائزه شبی ک ماه کامل شد بود میفهمی ازشدت تنفرم از حق و حقوقم گذشتم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشی نیس داغونم دختر داغووووون ،،،،زندگیم دز ضعیف شده فائزه شبی ک ماه کامل شد بود میفهمی ازشدت تنفرم ...

میدونم منم داغونم و متنفر اما بخاطر مهر و نفقم دارم میجنگم...من ماجراها داشتم تا اینجا رسیدم...بازم میدونم هست...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
پول ب جنگ عصابش نمی ارزه من بابام پشتم

خب خوش باش...من برام پول مهمه چون وام ازدواج گرفتم قسطشو باید بدیم 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
عزیزم چیکارکردی رفتی دفترخونه؟ ی وکیل بهم گفت خیلی طول میکشه بایدمرد بیاد برا بله طلاق 

وکیله سواد نداشته اگه توافقی باشه سر یک ماه میشه تموم میشه

احتمالا قاضی میفرسته مشاوره و حل اختلاف و بعد ازاونم مهریه و نفقه مشخص بشه و بعد حکم طلاق صادر میشه

اون سری از طلاق های ک زمان بر مربوط میشه به اون دست زوج های ک یک نفر موافقم و طرف دیگ مخالف علت مشخصی برای طلاق هم نیست و طرفی ک مخالف طلاقه هیچ مشکلی نداره چ مالی چ جسمی 

این زمان بره

چش سبز موفرفری همسر یه اقایی وکیل ک هر موقع یچیزی خلاف میلشه لایحه میچینه برام  دعا کنید بچه ام سالم باشه