2777
2789
عنوان

گم شدن عجیب! ...

646 بازدید | 87 پست

چند روز روز پیش یه رژ لب زدم رفتم جایی... وقتی برگشتم دیگه ندیدمش... گفتم حتما جایی انداختم نفهمیدم... اینم بگم ما حدود یه ماهه اومدیم خونه ی جدید... 

حالا امروز شوهرم دنبال یه چیزی میگشت اونم نبود گفتم حتما جایی گذاشتم حواسم نیست! حالا اینا به کنار پشت بندش، دو تا ش‌ورت چند روز پیش گرفته بودم گذاشته بودم تو کشو لباسام رفتم بشورمشون دیدم یکیش نیست! 

آخه یعنی چی! یعنی من گیج میزنم و جایی نرفتن یا واقعا غیب شدن! 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

نوک روسریتو گره بزن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا چی؟

پیداشه دیگه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من کشو لباسم بیشتر وقتا لباسام جابجا میشد

سنجاق بزن

واسه منم خیلی اتفاق افتاده،یه لباسم گمشد هنوزم تو فکرشم ،پیدا نشد

زیبـا بنظـر میـرسـی وقتی لبـخند میزنـی🤍 . ִ💗🪄 . ִ ۫  ּ⭑.  بعـد ایـن هـمه بارون خـون ، پیـدا میشـه رنگـین کمـون🌈✨