سلام من تازه ثبت نام کردم دانشگاه میرمتو سایت ک برنامه کلاسیم ببینم فقط واحدهایی که انتخاب کردم میاد با تاریخ امتحان پایان ترم...این یعنی اینکه کلاسام همه مجازیه؟؟یا هنوز تاریخ کلاسا مشخص نیست چند روز دیگه باز برم ببینم
دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حضوری هم دانشگاه رفتی؟ من بعد پذیرش مرحله اول ثبت نام انجام دادم هرچی زنگ میزنم دانشگاه ببینم کی بر ...
بله من ثبت نام غیر حضوری که کردم همون موقع رفتم دانشگاه تشکیل پرونده دادم بعدش رفتم انتخاب واحد کردم شمام تا فردا وقت داری بری دیگه برا ثبت نام حضوری و انتخاب واحد
دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘