2777
2789
عنوان

روکش دندون قیمت؟

221 بازدید | 21 پست

۷ تا از دندونامو پر کردم 

راسته میگن روکش نمیزاره اکسیژن ب دندون برسه وبعدش باید تک تکشون رو بکشی؟

دبا معرفت لوتی خیلییییییی خستم یا منو بکش یا مشکلاتم حل کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ده سالی میشه دندونم روکش مشکلی شکر خدا نداشتم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

هر واحدی چقده روکش 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

روکش مطب خصوصی ۲ ب بالاس اندازه عصب کشی میگیرن .ولی درمونگاه ها ۱ تومنه البته ما شهرستانیم 

چ خوب 

دوستم میگفت ۵ موندم فردا از منشی بپرسم من مطب خصوصی میرم

دبا معرفت لوتی خیلییییییی خستم یا منو بکش یا مشکلاتم حل کن