2777
2789
عنوان

چه رنگ رژ لبی دوست دارید من+عــکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7034 بازدید | 149 پست
🤦‍♀️🤦‍♀️😂ها

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

زرد عقدی 😂. ولی خب جدی من رنگهای نودی ک ب قهوه ای کم رنگ و کرمی میخورن فقط بهم میان 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاجی آزادیت مبارک😂یادت نیومد اخرش؟

حاجی یادم‌اومد دیدم پوکیده😐😐😂🤦‍♀️

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬

این زندگی دیگ ب درد نمیخورع

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬

همه رنگی بهم میاد میزنم مخصوصا رژ صورتی 🤩

چرا اینجوری رژ زدی؟

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792