2821
2789
ضرر نمیکنم . پایین نمیاد. میترسم همش تو اینترنت نوشته نقره داغ شدن خریدارا ن طلا

اینستا داری؟ اگه داری یه پیج بهت معرفی کنم خودم خرید کردم ازش برو هایلایتاشو بخون.. راجب شمش کاملا توضیح داده پیج خوبیه راجب پس انداز کردن و این چیزا توضیح داده طلاهاشم اجرتشون نسبتا مناسبه..

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
اینستا داری؟ اگه داری یه پیج بهت معرفی کنم خودم خرید کردم ازش برو هایلایتاشو بخون.. راجب شمش کاملا ت ...

نه عزیزم ندارم .

تازه تو نی نی سایت عصو شدم اگر نه حتما میخریدم زوتر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم ندارم . تازه تو نی نی سایت عصو شدم اگر نه حتما میخریدم زوتر

حتما بخر..من خودم از این پیج سفارش میدم اما خب شما تو طلافروشیای شهرتونم بری حتما دارن با صد میلیون میتونی حدودا ۳۰ گرم به بالا طلای ۲۴ عیار یا همون شمش بخری

حتما بخر..من خودم از این پیج سفارش میدم اما خب شما تو طلافروشیای شهرتونم بری حتما دارن با صد میلیون ...

میدونی پول تقریبا سه ماه دارم همش منتطر بودم ماشین ببرم.

اون موقع طلا یک و پونصد بود نخریدم .

اخه دوسال پیش یک و پونصد شد اومد تا یک موند.

گفتم دوباره میاد پایین صرر میکنم .

ااان هش حرص میخورم 

میدونی پول تقریبا سه ماه دارم همش منتطر بودم ماشین ببرم. اون موقع طلا یک و پونصد بود نخریدم . اخه ...

جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته حرص نخور عزیزم مطمئن باش پایین نمیاد یعنی به نظرم هرگز دیگه زیر ۲ تومن نمیاد.. بعدشم شما وقتی داری پس انداز می‌کنی سعی کن بلند مدت بهش نگاه کنی..طلا هیچوقت شش هفت ماه دیگه پایین نمیاد قطعا بالاتر میره ضرر نمیکنی نگران نباش هنوزم دیر نیست به نظرم خیلی زود بخر چون تو همین دو سه روز هفتاد هشتاد تومن رفت روش

جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته حرص نخور عزیزم مطمئن باش پایین نمیاد یعنی به نظرم هرگز دیگه زیر ۲ توم ...

اره انقدر طلا فروختم از گرمی صد تومن تا پنج ماه پیش که یک و دویست بود کلی فروختم.

باید برم بخرم.

جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته حرص نخور عزیزم مطمئن باش پایین نمیاد یعنی به نظرم هرگز دیگه زیر ۲ توم ...

ببخشید عزیزم تاپیکی که در باره طلا بود رو چطوری پیدا کنم

اره انقدر طلا فروختم از گرمی صد تومن تا پنج ماه پیش که یک و دویست بود کلی فروختم. باید برم بخرم.

چرا فروختی فکر کردی میاد پایین فروختی یا لازم داشتی؟ ببخشید سوالم یکم شخصی شد اگه دوسنداشتی جواب نده عزیزم

اخه شوهرم قبلا سال ۹۲ که سکه شده بود یک و پونصد چندتا تو اون گرونی خرید .

بعدش تا دو سه سال سکه شد یک میلیون .

به خاطر اینه میترسم.

پولم دیر جور شد وگرنه چند ماه پیش که طلا گرمی یک و وویست بود حتما میخریدم .بیست روز دیر شد .

از اون موقع داره میره بالا

ببخشید عزیزم تاپیکی که در باره طلا بود رو چطوری پیدا کنم

من چون تازه عضو شدم بلد نیستم چجوری میشه لینکشو گذاشت شما بلدید که لینکشو براتون بزارم؟ عنوانشم (طلا) بود شاید تو گوگل سرچ کنی برات بالا بیاره 

چرا فروختی فکر کردی میاد پایین فروختی یا لازم داشتی؟ ببخشید سوالم یکم شخصی شد اگه دوسنداشتی جواب نده ...

نه بابا برا چک ماشین بود .

بعدش ماشین رو فروختم زمین خریدم .

که انقدر ماشین رفت بالا .

کلی رو پول ماشین گداشتم برا خرید زمین الان زمین رو به پول ماشینم نمیخرند

اخه شوهرم قبلا سال ۹۲ که سکه شده بود یک و پونصد چندتا تو اون گرونی خرید . بعدش تا دو سه سال سکه شد ...

به نظرم خرید سکه همیشه ریسکه واقعا..شمام دیگ سکه نگیر یا طلای کم اجرت بگیر یا دست دوم یا همون شمش 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز