2777
2789
عنوان

چیکار کنم با همسرم انقد بحث نکنیم

411 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها دوستان من خیلی حساسم که شوهرم ماشین با خودش ببره شوهرم همش با موتور میره سرکار جدیدا که برف میاد و سرد میخواد ماشین ببره یه بار سر این موضوع بحث کردیم که من گفتم ماشین نبر گفت برف داره میاد و بحثمون شد ولی با پدرمیونی من آشتی کردیم امروز کلا سرکار نرفت ساعت 6گفت برم یه سر کارگاه و بیام دیدم سوئیچ برداشت گفتم با ماشین میری گفت آره سرده بعدرفت بعد اس داد دیدم قیافتو کج کردی با موتور رفتم و خسته شدم و فلان واینا چرا شک داری هنوزم نیومده خونه چیکار کنم به نظرتون حق با کیه؟ 

😐نمیزاری با ماشین بره ؟

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐نمیزاری با ماشین بره ؟

باورم نمیشه چرا ؟ مگه هووتو میبره ؟ بنده خدا تو برف با موتور بره ؟ بعضیا ماشین ندارن مجبورن این چه کاریه با شوهرت میکنی؟

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
میگم نکنه با کسی دختر بره بیرون 

بخواد با دختر بره بیرون نمیتونه با موتور ببره ؟ یا پیاده برن ! 😐

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹