2777
2789
عنوان

بیاین رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 43 پست
اره عزیزم خوبه  قدم ۱۷۳ وزنم ۷۹

پس برای فردا این:

برای فردا 1265 کالری به شرح زیر:

سه تا تخم مرغ  210

پنج تا هویج   200

50 گرم عدس خشک   175

5 تا خرما   150

یه دونه رون مرغ   200

100 گرم برنج پخته شده    130

روغن دو تا قاشق غذا خوری   200

میتونیم برای همین میزان کالری خوراکی ها رو جایگزین کنیم.

گزارش اینکه درست انجام دادیم رو فردا یادمون نره بدیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@sorglos  

@sodabe72  

@آنجیلاجولی  

سلام دوستان. امروز چطور پیش رفت؟

من تا حالا خوب رعایت کردم اما فکر کنم مهم آخر شب هست  که بتونم قبل خواب خودم رو نگه دارم و چیزی نخورم.

وزن دقیق رو هم بدین که هفته بعد وزن کشی داشته باشیم. جمعه ها برا وزن کشی خوبه؟

اگر دستور غذایی برا فردا میخواین بگین ، یا اینکه همون 1200 کالری رو رعایت کنیم.

سلام‌عزیزم خوبی کم پیدایی گفتم شاید نتونی بیای پی وی ،رفتم دکتر برای پرید نشدنم برام تست سرطان و یائسگی و ماموگرافی و سونو سینه نوشت امروز آزمایش ها رو دادم البته اولش گفت صددرصد یائسه شدی ولی بعد که سونو کرد گفت نه هنوز چند تا فولیکول داری 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
سلام‌عزیزم خوبی کم پیدایی گفتم شاید نتونی بیای پی وی ،رفتم دکتر برای پرید نشدنم برام تست سرطان و یائ ...

سلام مهسا جان. امروز اتفاقی وصل شد تونستم بیام. پیامهای خصوصی رو هم باز نمیکنه. میبینی این دکترا آیه یاءس هستن همشون. چند تا فولیکول یعنی همونایی که این ماه فعال شدن. وقتی برا یه ماه چند تا فولیکول فعال میشه، مطمن باش هنوز خیلی وقت داری تا یائسه شدن. برا همین میگم به حرف اینا گوش نکن. کر باش و راه درست خودت رو برو.

سلام‌عزیزم خوبی کم پیدایی گفتم شاید نتونی بیای پی وی ،رفتم دکتر برای پرید نشدنم برام تست سرطان و یائ ...

این دکترا تا یکم سنت میره بالا دلشون میخواد همه چیز رو منفی تفسیر کنن تا ناتوانایی های خودشون رو بپوشونن. من رفته بودم آزمایش خون . میگفت اینو باید تکرار کنی ، میگفت این درست نیست!!! چون به حرفهای منفی اون نمیخورد. ولشون کن اینا رو. تلاشت رو ادامه بده.

سلام عزیزم راستش این دکتر که من رفتم کلا خیلی فاز منفیه همش هم به من میگه دیر اومدی سنت بالاس و این حرف ها من چون نزدیک خونمونه و اگه تصمیم به ای وی اف بگیرم ازش نمیترسم میرم پیشش چون در عین حال که ناامیدت میکنه معاینه و ....آروم انجام میده اذیت نشی منم که کلا ترسو بودم به همین خاطر میرم پیشش فردا جواب آزمایشم آماده میشه اون گفت پرژسترون رو هم فعلا نزن ببین توده سینه نداری و.....هورمون برای سرطان سینه و...مضره فعلا آمپول نزدم اما امشب علائم پرید دارم خدا کنه بشه قبلا به اهمیتش واقف نبودم  ،پیام های خصوصی منم باز نمیشه اعلانات پیام دارم ولی باز نمیکنه ممنونم ازت

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
سلام عزیزم راستش این دکتر که من رفتم کلا خیلی فاز منفیه همش هم به من میگه دیر اومدی سنت بالاس و این ...

سلام دوستم. دلم برات تنگ شده بود . 

من بالاخره تونستم وارد پیام خصوصی بشم. برو توی نی نی سایت من. اونجا چت ها هستن. اونجا هم برات پیام گذاشتم.

سلام عزیزم خوبی ،باز قسمت خصوصی سایت برای شما خراب شده ؟برای ما چند روز قطع بود امروز وصل شده اونجا هم بهت پیام میدم گلم

سلام عزیزم خوبی ،باز قسمت خصوصی سایت برای شما خراب شده ؟برای ما چند روز قطع بود امروز وصل شده اونجا ...

کلا سایت بار من باز نمیشد. امروز تازه تونستم وارد شم.