2777
2789
عنوان

عمل بینی

313 بازدید | 17 پست

عزیزان تحت هیچ شرایطی نمیتونم عکس بذارم درک کنید لطفا

بچها دیروز رفتم مطب 

۸۰ ویزیت دادم بعد دکتر گفت ک بینی تو کوچیکه و خوش فرمه هر دکتری بری اصلا دست بهش نمیزنه چون میترسه خرابش کنه و گفت حالا چی میخوای گفتم میخوام فقط باریک بشه و خوشگلتر تررررررر بشم و بعد گفتم خوب میشه گفت قطعا از اینی ک الان هست خیلی بهتر میشه و گفتم بازم میگم ک بینیت اصلا عمل لازم نداره ولی دوست داری عملت میکنم 

بعد نوشت برا آتلیه انگار دنبالم گذاشته بودن فوری بدو رفتم آتلیه ۳۸۰ ام به آتلیه دادم 

و با آژانسم برگشتم خونه ۶۰ ام ب آژانس دادم 

بعد الان کل خانواده میگن بخدا ب پیر ب پیغمبر تو اصلا دماغت کوچیکه و.... عمل نکن  شوهرمم میگه اگر خواستی با پول خودت عمل کن چون دماغت اصلا اصلا هیچ ایرادی نداره 

اگر بزرگ بود خودم بزور میفرستادمت تو ایرادی نداری

حالا موندم چی کنم دیروزم ۵۰۰ و خورده انگار ریختم آشغالی 

خیلی اعصابم خورده چی کنمممم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی بینیت مشکلی نداره و از همه مهمتر همسرت میپسنده دلیلی نداره که عمل کنی حالا ۵۰۰ که چیزی نیست تو میخوای ۳۰ میلیون بدی به عمل بینی که مشکل نداره؟؟اینکه بدتر پول دور ریختنه

خب وقتی بینیت مشکلی نداره و از همه مهمتر همسرت میپسنده دلیلی نداره که عمل کنی حالا ۵۰۰ که چیزی نیست ...

نمیدونم چرا این فکر مث خوره افتاده تو سرم ک ی حرکتی بزنم خودم رو خوشگلتر کنم 

هیچی ام ب ذهنم نمیرسه از تزریق و ... میترسم درد داره

پولتو دور نریز عزیزم .. اینو کسی داره بهت میگه که بااینکه دماغش بزرگ بود و پولشو به سختی جور کرد ولی بازم دماغش خوب نشد .. ببین شانسیه.. یه درصد فک کن دماغت اون چیزی نشه که میخوای یا کج بشه یا نامتقارن و دفرمه بشه ؟؟اعصابت انرژیت پولت همه پوچ میشه 

پولتو دور نریز عزیزم .. اینو کسی داره بهت میگه که بااینکه دماغش بزرگ بود و پولشو به سختی جور کرد ولی ...

منم والا پولش باید ی تکپوش طلامو بفروشم 

ینی شما از نتیجه عملت راضی نبودی خوب در نیومد؟؟؟

به اینها ک میگی فکر میکنما دیوونه میشه اگر بخواد بد بشه نمیتونم تحمل کنم بس ک حرص میخورم 

منم والا پولش باید ی تکپوش طلامو بفروشم  ینی شما از نتیجه عملت راضی نبودی خوب در نیومد؟؟؟ به ...

نه زیاد تغییر نکرد .. ۳۰ تومن هزینه کردم مثلا دکتر خوب برم ..فوق تخصص جراح پلاستیک ..ولی نشد . منم فکر میکردم خوب میشه و حرفای بقیه رو گوش ندادم ..بینی عمل شده تا یه سال هم ورم داره ..یعنی باید صبر ایوب داشته باشی .. تو اینستا بزن تجربه عمل بینی و کامنتای چنتا پست و بخون ..ببین چقد دماغ عملی با مشکلات ریزو درشت هست