2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا برای من سر بارداری اولم تقویم چینی دختربود درست بود اینبارم دختره ولی سونو رو نمیدونم

اره درسته مخصوصاوقتی قمری حساب میکنی اون سایت خارجی برا هرکی منم زدم درست دراومد

گر خدا خواهد همی از فرش کشد به عرش دمی💜
نگفتی چند هفته ای؟ خودت دوست داری چی باشه ؟ من از خدا خواستم دومی پسر باشه ولی همه تست خانگی میگن د ...

پسر میخاستم ازخدا  اخه دیگه حال بچه بعدیو ندارم  حالاببینم خدا چی داده ۱۲ هفتم

منطورم راههای خونگی

ضربان قلب،تست نمک،میل زیادبه ترشی یاشیرینی،تب ولرز وگرگرفتگی،حالتتهوع بیشتر، تنبلی وزرنگ بودن،😁البته اینا درست نیس ولی برامن فرق داشت

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
پسر میخاستم ازخدا  اخه دیگه حال بچه بعدیو ندارم  حالاببینم خدا چی داده ۱۲ هفتم

سلام عزیزم ویار داری؟؟

خدایا ممنون که منو به خواستم رسوندی یه پسر خوشگل موشگل بهم دادی خدایا خودت مواظبش باش صحیح و سالم بگیرمش بغلم🥰😍خدایا سلامتی به خانوادم بده پدرومادرم ۱۲۰سال سایشون بالاسرم باشه😍ممنونم بابت همسرم تنها کسیه که کنارش نهایت آرامش دارم😘

برامن گفت دختره🥲😍😍😍

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣