2777
2789
عنوان

مشاوره

39 بازدید | 3 پست

سلام خانوما میشه بهم مشاوره بدین.شوهرم آدمیه که توی فامیل و شهر خودشون راحت باهم از کلمات رکیک و فوش استفاده میکنن و ازنظر خودشون شوخیه وهیچ مشکلی نداره.و چندباری ام شده با داداش منم اینجوری حرف زده من متوجه شده بودم که داداشم داره ناراحت میشه و دقیقا حدسم درست بود داداشم امروز بهم گفت از این اخلاق شوهرم خوشش نمیاد.شوهرمم ادمیه که اگه بهش بگم داداشم ازت ناراحت شده سریع جبهه میگیره که اره خانوادت خیلی بی جنبه ان و دیگه باهاشون رفت و امد نمیکنم.الان من چجوری بهش بفهمونم که اینکارش زشته و داداشم ناراحت شده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین شاید باید همونکارو کنی که خودش کرده تا بفهمه اشتباهه رفتارش.ولی کاره بهتر و منطقی تر اینه که بری پیش یه روانشناس یا مشاوره آنلاین بگیری و با حرفای ما و اطرافیانت و با آزمون و خطا نخوای پیش بری که خدایی نکرده مشکلت بدتر نشه.