2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 146 پست
قبول دارم افسرده

افسردگی مال یه سال اولشه

بعد یه جور بی حسیه عجیب 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل منی منم دوستش خیلی دوستش دارم

من درحددیوانگی دوسش دارم 😢تاحدی که روزانه نیست فیلم عروسیمون رومیذارم همش نگاش میکنم که سرم در میگیره بعد12سال هنوزمثل روزاول برام جذابه

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
بی حسی خوبه یا بد؟

بنظرم خوبه

چون اذیت نمیشی 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
یعنی دیوانه شدم😭دست خودم نیست 

منم چن سال پیش برای ی نفر اینجور بودم 

خیلی پیگیری کردم و رو خودم کار کردم تا تغییر کردم ، خداروشکر تغییر کردم و هیچ ارتباطی هم با اون آدم ندارم ، دقیقا مثل شما منم وابسته ی کسی بودم ک اصلا اهمیتی بهم نمی داد حتی در حد پیام دادن 

ان شاءالله ک شمام خوب شی ، وابستگی قطعا بیماریه 

صبر میکنم 

ماه پشت ابر نمیمونه 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

عزیزم اولا امیدوارم سوء تفاهم باشه و همسرت خیانت نکرده باشه و هیچ وقتم نکنه

اما با توجه به تاپیکی که گفتی شغلت یه شهر دیگه س و یک ماه از شوهرت دوری و یک ماه پیش همید میگم

خیانت توجیحی نداره، درست‌. ولی اگه هنوز سر همون کار هستی یا مرخصی زایمان هستی، بنظرم یه فکر جدی درباره شرایط شغلیت بکن

یک ماه دوری از همسر به نفع هیچکدومتون نیست

نمیگم کار نکن. استقلال مالی برای یه سری از خانما لازمه ولی تمام تلاشتو بکن تو شهر خودتون کار پیدا کنی

چه نگرش خودخواهانه و خشنی داری😐

خود خواه و خشن نباشی بقیه سوارت می شن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
عزیزم اولا امیدوارم سوء تفاهم باشه و همسرت خیانت نکرده باشه و هیچ وقتم نکنه اما با توجه به تاپیکی ک ...

حرفت کاملا درسته،اما مشکل اینه که خودش بخاطر شغلش دوست ندارن زنش خانه دار باشه و منم نمیتونم شغلم رو ببرم شهری که اون هست

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز