2777
2789
عنوان

تاحالا شده ....؟😣🤧

152 بازدید | 16 پست

تاحالا شده راجع به کسی(مثلا یکی که واستون مهمه) یا یه مسئله ای شدیییییید کنجکاو باشید که ازش سر دربیارید ولی براتون نامعلوم باقی مونده باشه؟؟؟؟

تعریف کنین محض سرگرمی😈😁

این کنجکاوی با فضولی تو هر زمینه ای فرق داره

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو زندگیم همیشه خدا کنجکاو بودم مخصوصا وقتی یه ادمی بلاکم میکند همش دوست دارم بدونم در مورد چه فک ...

مگه چن بار بلاک شدی😁

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜
آخرش نفهمیدم دخترهمسایمون چیکا میکنه خخ

مگه چیو چیکار میکنه

من تو همه زندگیم در حال بلاک شدن بودم اونم فقط از یک نفرررر

الان من کنجکاو شدم بدونم چرا و از کی 🤧😂😂

یه پسره بود رفتارش مودبانه با همه ولی سرد به هیشکی محل نمیداد شوخیم نمیکرد کنجکاو بودم ببینم با دوس دخترش چجوری رفتار میکنه یا اصن داره؟؟؟

برای شماها پیش اومده؟

اره من خیلی کنجکاوم حقوق دوستمو بدونم ولی تا الان که نفهمیدم    

از مقدار خرج کردناش بگی من میگم بهت😁